Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – Immunegészségünk alapja a szerves szelén!

Kriszti rendszeres vásárlónk. Jó pár Natur Tanyás terméket kipróbált már, nagyon szereti is őket. Ezért nem is volt kérdés, hogy amikor jól felszívódó szelént keres, akkor hozzánk fordul. Mi a Natur Tanya® Szerves tápanyagok, melyek felélesztenek sorozatból ajánlottuk számára a szerves szelént, a napi adagban 100 mcg l-szelenometioninnel! Mennyire volt megelégedve Kriszti? Olvassatok tovább, és megtudjátok!

Vásárlói visszajelzés – Immunegészségünk alapja a szerves szelén!

„Sokat hallottam róla, hogy milyen fontos a C-D-vitamin túl, hogy szelént is szedjünk. Azt is hallottam, hogy többféle van belőle, ezért egy jó felszívódásút kerestem, ami valóban hatékony. A Natur Tanya® termékekben megbízom, örültem, hogy ezt ajánlottátok nekem. Amióta szedem egyáltalán nem voltam beteg, pedig körmösként, sokat találkozom emberekkel. Úgy gondolom, hogy ez a rendszeresen szedett vitaminjaimnak köszönhető, szelénnel indítom a napot, majd C-vitamin, este pedig jöhet a cink.

Ajánlom mindenkinek, hogy az alapvitaminjai között legyen ott a szelén is!”

Szelén, az esszenciális, antioxidáns tápanyag

A szelén egy antioxidáns nyomelem, mely szervezetünk normál működéséhez elengedhetetlen. Mivel nem tudjuk előállítani, ezért kívülről kell pótolnunk. A földek szeléntartalma az elmúlt 60 év alatt jelentősen lecsökkent, ezért táplálékkal igen nehéz elegendő mennyiségű szelénhez jutnunk.

7 ok, hogy pótold a szelént!

1, Szelén nélkül a pajzsmirigy egészsége elképzelhetetlen. A pajzsmirigyben van egész szervezetünkben a legtöbb szelén, hozzájárul a pajzsmirigy hormonok termeléséhez, anyagcseréjéhez.

2, A szelén az ízületi egészséget is megtámogatja.

3, Részt vesz a gyulladást kontrolláló prosztaglandinok termelésében.

4, A szelén egy antioxidáns, így ellensúlyozza a szabad gyökök öregítő hatását.

5, A szelén modulálja az immunrendszer működését, ami túlműködik visszafogja, ami alulműködik, serkenti.

6, A szelén akadályozza a vírusok szaporodását, így hozzájárul immunegészségünkhöz.

7, A szelén elengedhetetlen a sikeres reprodukcióhoz és az ivarszervek egészséges működéséhez

Erre figyelj, ha szelént választasz!

Szelén és szelén között is van különbség! A szelén többféle formában létezik; szelén metionin (organikus szelén), szelenit és szelenát (szervetlen formula). Ezek közül a szervetlen formulák felszívódását rátája kb. 50 %, míg a L-szelenomethionon esetében ez 90 %.  

A Natur Tanya® szelén tabletta L-szelenometionin formájú, organikus szelént tartalmaz, tablettánként 100 mikrogrammos (µg) szelén tartalommal!

Többet szeretnél megtudni erről az alaptápanyagról?

Olvasd el ezt a blogbejegyzésünket is! >>> 
11 tény a szelénről, a vírusok fogamzásgátlójáról!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.