Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Holt-tengeri víz koncentrátum

Mindig nagyon örülünk, ha beszámoltok nekünk a termékeinkkel kapcsolatos észrevételeitekről, ezúttal is egy ilyen visszajelzést adunk közre. Most éppen Melinda mesélte el a Holt-tengeri víz koncentrátummal kapcsolatos tapasztalatait.

najel-velemeny-tapasztalat.jpg

„Állandó gondot jelent számomra a pszoriázis. Elsősorban a felkarom külső részén szokott jelentkezni a kellemetlen tünet együttes”- mondta el nekünk. Miután elkezdte használni a tengervíz koncentrátumot, hamar változás állt be Melinda állapotában.

„Nemcsak a problémás részeken, hanem a teljes testemen alkalmazom. 10-15 percig fennhagyom a bőrömön, majd langyos vízzel leöblítem. Rengeteget javított a bőrproblémámon, végre nem kell folyton hosszú ujjú felsőket hordanom.” – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Melinda képen látható, csinos nyári ruhája.

Tudtad? A Holt-tengerben levő sót és ásványokat számos egészségügyi probléma kezelésére használják, hiszen a víz minden litere kb. 30% sót és ásványi anyagot tartalmaz és harmincszor több magnéziumot, mint a Földközi-tenger.

A Najel Holt-tengeri víz koncentrátum>>>  21 féle ásványi anyagával kényezteti és táplálja a bőrt. Nyugtatja, frissíti és tisztítja  a hajas fejbőrt, élénkíti a vérkeringést és enyhíti az ízületi gyulladásokat. Egy kád vízbe öntve pedig otthonodban ajándékoz meg a holt-tengeri fürdőzés élményével. Mártózz meg a Holt-tengerből származó vízkoncentrátummal.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.