Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - articsóka és májzsírosodás

Ismét egy örömhírt szeretnénk Veletek megosztani! Egyik kedves vásárlónk ajánlásunkra vitt articsóka kivonatot májzsírosodásra tőlünk, most pedig visszatért, hogy elújságolja tapasztalatait.

„Az egész rokonságban jellemző nálunk a májbetegség, főleg a májzsírosodás, így régóta szenvedek már ezzel a problémával. Csak két dobozzal fogyasztottam az articsóka kivonatból, amikor egy újabb vizsgálatra mentem, de a májképem már rengeteget javult!”

hepaplus-velemeny.JPG

❤❤❤ Köszönjük ezt a remek visszajelzést, reméljük a család többi tagjának is beválik ez a készítmény! 

Articsóka kapszula

Az articsóka ➡ fő hatóanyaga a cinarin, ami a kávésavval rokon antioxidáns vegyület. A cinarin a bél-máj tengely gyógyítója. Egyszerre támogatja a belek és máj egészségét, melyek szoros kapcsolatban állnak egymással és a májzsírosodással.  

Időközben az articsóka kapszulánk erősebb lett és új csomagolást kapott! A fő hatóanyagból (cinarin) minden egyes kapszula (ami már teljesen növényi kapszulahéj) a 17,5 mg helyett már 20 mg-ot tartalmaz!

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.