Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a Hepa Detox hatásos zsírmáj esetén is!

Szandránál ultrahangon zsírmájat diagnosztizáltak, ezután tért be hozzánk, segítséget kérve. A Hepa Detox koncentrátumot ajánlottuk számára, melynek 12-féle célzott összetevője hozzájárul a máj egészségéhez. Szandra már a 4. üvegnél tart, és elégedetten osztotta meg velünk véleményét a Hepa Detox koncentrátumról.

Vásárlói vélemény: a Hepa Detox hatásos zsírmáj esetén is!

„Megijedtem, amikor az ultrahangon zsírmájat diagnosztizáltak, azonnal a tettek mezejére akartam lépni. A Hepa Detox koncentrátumot ajánlottátok, bele is vágtam a kúrába, persze a szükséges életmódbeli változtatások mellett. Most a 4. üvegnél tartok, és azért is jöttem, hogy elújságoljam a jó hírt: a legutóbbi kontrollon olyan látványos volt a javulás a májértékekben, hogy még az orvosom is meglepődött. Úgyhogy folytatom tovább a kúrát, meg sem állok 120 napig! Nagyon köszönöm nektek!”

Mi köszönjük Szandra, hogy megosztottad velünk véleményed a Hepa Detoxról, és további sok sikert kívánunk a kúrádhoz!

Tudtad, hogy a zsírmáj…?

Ma már az egyik leggyakrabban előforduló betegség, és koránt sem csak az alkohollal élők körében. Kialakulásáért felelőssé tehető a finomított szénhidrátok túlsúlya, a mozgásszegény életmód, de a krónikus stressz is!

Bánj jól a májaddal!

A Hepa Detox koncentrátum összesen 12 összetevővel támogatja meg májad működését. Az összetevők között olyan, a népgyógyászat által is régóta alkalmazott májtámogató gyógynövényeket találunk, mint az articsóka, a máriatövis vagy a kurkuma, valamint lipotróp vegyületekkel, aminosavakkal és B-vitaminokkal is dúsított.

Mit tehetsz még zsírmáj esetén? Nézd meg a témában írt blogbejegyzésünket! » 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.