Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – Hatékony felfázás ellen a 6000mg-os tőzegáfonya őrlemény!

Viki igen kellemetlen panasszal érkezett hozzánk, mely sok nőtársát érinti. Évek óta tartó vissza-vissza térő felfázására és húgyúti panaszait szerette volna maga mögött hagyni egy életre. Azonnal a kezébe adtam a Natur Tanya® Tőzegáfonya kivonatát, ami azért egyedülálló, mert minden egyes tablettájába 6000mg tőzegáfonya őrleményt  préseltek! Vikinek bevált a módszer!

tozegafonya-felfazas-velemeny-tozegafonya-tabletta.jpg

„Egyszer már bevált ez a szerves tápanyag koncentrátum, így mikor újra felfáztam, nem is gondolkoztam rajta, hogy hova vezessen az utam. Most azonban már elővigyázatos vagyok. A 120 napos maximumkúrát évente kétszer végigcsinálom, így megelőzöm a bajt, és nem kell újra a kellemetlen tünetekkel szembesülnöm. Nyugodt szívvel ajánlom, különösen így, a téli időszak előtt.”

Hippursav! – Ettől működik a tőzegáfonya!

A tőzegáfonya fogyasztása közben egy hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben. A hippursavról kimutatták, hogy gátolja a fertőző baktériumok szaporodását a húgyúti rendszerben, mellyel csillapítja a húgyúti fertőzéseket és felfázásokat.

Fenti hatása miatt a koncentrált tőzegáfonya kivonat hatékony segítség lehet felfázások, húgyhólyag és húgycsőgyulladások kezelésében. A hippursav mellett nem szabad elfelejtkeznünk a tőzegáfonya magas C-vitamin és antioxidáns tartalmáról sem, mely segít lelassítani sejtjeink öregedési folyamatait, és a szív-és érrendszeri panaszok ellen is sikerrel veszi fel a harcot.

Vikinek köszönjük a visszajelzést, és további jó egészséget kívánunk!

Te is félve gondolsz a hideg téli hónapokra?
Kezdj időben Tőzegáfonya kúrába!

  • 1 tablettában 6000mg tőzegáfonya őrlemény

  • A tőzegáfonyának sem rövid, sem hosszú távú használatakor nincs ismert mellékhatása

  • Terhes és szoptató anyák is biztonsággal használhatják

Vásárolj itt! ⬇


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.