Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – Gránátalma koncentrátum

Újabb siker, újabb elégedettség!

Vásárlói visszajelzésünk tárgya a szerves szelénnel dúsított, antioxidánsokban gazdag Gránátalma koncentrátum®. – melynek különlegessége az, hogy a gyártó a magok préselésével jut hozzá olyan fenol-vegyületekhez, melyek védelmezik sejtjeinket, növelik az ellenálló képességet, csökkentik a belső gyulladásokat, és jót tesznek a szív- és érrendszer egészségének.

Nos, Éva nevű kedves vásárlónk erről a koncentrátumról osztotta meg Velünk tapasztalatait:

szerves szelénnel dúsított, antioxidánsokban gazdag Gránátalma koncentrátum®

 „Miután átestem egy műtéten, a kezelőorvosom javasolta, hogy kezdjem el fogyasztani. A műtét miatt legyengültem és szükségem volt több felerősítő tápanyagra is, hogy meg tudjam megerősíteni a szervezetemet és az immunrendszeremet. A Gránátalma koncentrátum®-nak hála, hamar felépültem, és azóta sem küszködöm a járványok idején semmilyen betegséggel, ami nem is csoda, hiszen immáron hatodik éve, rendszeresen fogyasztom ezt a remek italt.

Mivel kisgyermekek is ihatják, ezért az unokámnak is ebből adok, hogy ne kapjon el az iskolában mindenféle nyavalyát a többiektől. Neki is segít a Gránátalma ital.”

♥Kedves Éva, köszönjük visszajelzésedet és jó egészséget kívánunk Neked, és családodnak. ♥

szerves szelénnel dúsított, antioxidánsokban gazdag Gránátalma koncentrátum®

Tankold fel Te is,
az egész család immunrendszerét!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.