Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – Garlicin, a szagtalan fokhagyma koncentrátum!

Vásárlói vélemény – Garlicin, a szagtalan fokhagyma koncentrátum!

Kedves vásárlónk, Zsófi érkezett ma hozzánk egy újabb adag Garlicin fokhagyma koncentrátumért, melyről tudni kell, hogy egyedülálló módon 4000 mcg allicin, 7000 mcg tioszulfinát,  7000 mcg allin és 7600 mcg gamma-glutamil-cisztein tartalommal bír, minden egyes kapszulában, és teljesen szagtalan!

fokhagyma-kapszula-garlicin-szagtalat-fokhagyma-velemeny-tapasztalat.jpg

Ez a hatóanyag tartalmi felsorolás azért volt fontos, mert a fokhagyma gyógyhatásit több mint 100 féle kéntartalmú vegyületének köszönheti, és ezek közül is a legfontosabbak, a fent felsoroltak. A hatáshoz pedig hatóanyag mennyiség is kell, amit ez a koncentrátum nagy dózisban, és standardizálva tartalmaz! - azaz minden kapszulában garantáltan ugyanakkora hatóanyag tartalommal.

Zsófi már rutinosan nyúlt ezért a termékért (rögtön 3 dobozért, mert az 2+1 akcióban kapható), hiszen az, tökéletesen bevált visszatérő hurutos köhögésére! Zsófi mindezt egy hónapos kúraszerű alkalmazás után tapasztalta, és pozitív tapasztalatait most veletek is szeretné megosztani:

„Nagyon sokáig sok mindent kipróbáltam, de nem tudtam mihez kezdeni makacs hurutos köhögésemmel. Ez a fokhagyma koncentrátum viszont már pár nap alatt éreztette hatását! Először kevésbé folyt az orrom, csökkentek a kísérő tünetek… aztán észrevettem, hogy nőtt az ellenálló képességem, amire szükségem is van, hiszen óvodapedagógusként dolgozom, és már most, a hideg évszak elején, sok a beteg gyermek.  Viszont amióta fogyasztom a Garlicint nem kaptam el semmi nyavalyát, illetve a hurutos köhögésem sem tért vissza. Azóta ajánlgatom is mindenkinek, aki hozzám hasonlóan szeretne erősíteni immunrendszerén!”

Kedves Zsófi, hálásan köszönjük visszajelzésed - és kíváncsian várjuk, hogy válik be Nálad az Ördögkarom gél! Zsófinak ugyanis munkájából adódóan sokat fáj a dereka, ezért egy orvostechnikai eszközként forgalomba hozott, ördögkarom kivonatos gélt ajánlottunk részére, amit most először tesz majd próbára. Ez a termék számos vásárlónknak segített már enyhíteni mozgásszervi panaszait. Várjuk a Te visszajelzésed is!

Tudtad?

  • Az  allicin , illetve egy lebomlási terméke a tüdőn át választódik ki, ahol számos kórokozót elöl. Hörghurutban fellazítja a beszáradt nyákot, felszakítja a köhögést, csökkenti a kínzó, száraz köhögési ingert. Az  allicin  erősíti az immunrendszert, fontos hatóanyag meghűlés, influenza esetén.

 

  • Az allicin biológiailag az egyik legaktívabb vegyület a fokhagymában. Csökkenti a koleszterin, a triglicerid-, és a vérnyomás szintjét. Akadályozza a vérlemezkék tapadását és megelőzi a veszélyes zsír-oxidációs reakciókat a vérkeringésben. Nemcsak a szívroham ellen nyújt védelmet, hanem az agyi stroke, érelmeszesedés és a csökkent pszichofizikai tényezők ellen is.

 

  • A fokhagyma egy másik kéntartalmú vegyülete, az allin allicinná alakul át, ezt követően az  allicin  egy része gyorsan újabb kén- vegyületekké bomlik, ilyen például az ajoén, ami széles spektrumú antimikrobiális hatású. Segít megelőzni a gombás láb kialakulását, és felveszi a harcot a Candida gombával.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.