Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Gambe Slim Szép lábak kúracsomag

Györgyi már tapasztalt vásárlóként lépett be az ajtónkon, és tudatosan a Gambe Slim® Szép lábak főzetet  vette le a polcról. Ez a koncentrátum ugyanis tavaly nyáron már nagyon sokat segített, hogy csökkentse a pangó nyirokkeringésből adódó kellemetlen tüneteit.

Vásárlói vélemény: Gambe Slim Szép lábak kúracsomag

„ A Gambe Slim®-et tavaly mutattátok meg nekem. IMÁDTAM!  A kereskedelemben dolgozom én is, így nagyon sokat állok, ami persze a lábaimat is igénybe veszi. Estére mindig bedagadt, bevizesedett a lábam, a fájdalomról ne is beszéljünk. De mindez már csak a múlt, hála Nektek és a Gambe Slim®- nek. Így idén már inkább elébe megyek a dolgoknak, és megelőzöm a kellemetlenségeket. A másik kezemben ez pedig a Sonnentor Lapacha tea, nagy kedvencem, nem csak finom, de az immunrendszeremnek is jót tesz.”

Köszönjük Györgyi visszajelzésedet!

Ivókúra az egészséges, karcsú és csábító lábakért!

A Gambe Slim® főzet gyógynövényes összetevői serkentik a nyirokáramlást és a vérkeringést, a napi adagban lévő 1500 mg kollagén pedig erősíti kötőszöveted és ereid falát!

Az eredmény:

Narancsbőrmentes comb, karcsú boka, tónusos, szálkás láb!

Mikor vesd be a Szép lábak kúracsomagot?

  1. Ha szeretnéd combjaid körterületét csökkenteni.
  2. Ha szeretnéd fokozni a narancsbőr elleni kúra eredményességét.
  3. Ha visszeres, hajszáleres panaszokkal küzdesz.
  4. Ha nap végére fáradt, duzzadt a lábad.
  5. Ha ismerős a nehézláb érzet, vagy a lábödémák.

Próbáld ki Te is!  >>>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.