Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény -Gambe Slim® és Diuerbe

Az utóbbi időben azt tapasztaltuk, hogy némi bizonytalanságot okoz számotokra különböző termékeink kombinálása, egyidejű használata. Ezért is örültünk annyira ennek a vásárlói visszajelzésnek, ami a gyakorlatban mutatja be, hogyan erősítette fel egymás hatását a nyirokkeringést fokozó Gambe Slim® főzet  és a természetes vízhajtó Diuerbe® forte tabletta.

090710oravasarloi-gambe.jpg

Kedves vásárlónk tavaly és idén is csinált e két gyógynövényes készítménnyel egy – egy nyiroktisztító-salaktalanító kúrát. Lelkesen mesélte milyen szépen javulnak tőle vizesedő lábai. A Gambe Slim® főzet a nyirokpangás problémáján segített érfal erősítő, vér-és nyirokkeringést fokozó gyógynövényeivel és magas dózisú hidrolizált kollagén tartalmával.

A Diurerbe® tabletta a vízvisszatartást és a vizesedést szüntette meg az alsó végtagjaiban. A két termék kombinálása jó választás visszeres, hajszáleres és ödémás lábpanaszok, a nyirokpangás okozta narancsbőr felszámolásához, illetve a felhalmozódott salakanyagok, húgysav kiürítéséhez.

Vásárlónk annyira elégedett volt a kúra eredményével, hogy azt is eldöntötte, évente egy – egy ismétlő kúrát végigcsinál majd velük egy kis vérfrissítésért. :)

Köszönjük a visszajelzést!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.