Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: A folát bevált depresszió esetén is!

Éva folátért (amit mi egyszerűen örömvitaminnak nevezünk) érkezett hozzánk, óriási mosollyal az arcán, amit látva, viccesen megjegyeztük, hogy úgy látjuk, hat. :-) „Igen, tényleg így van!” – érkezett Évától a válasz. Olvassátok véleményét! 

Vásárlói vélemény – A folát bevált depresszió esetén is!

„Édesanyám halála után mély depresszióba süllyedtem, nagyon sötét gondolataim voltak, jártam pszichológushoz is, de sajnos nem segített. Úgy éreztem, nem tudom feldolgozni a gyászt, és nagyon nehezemre esett normálisan tovább élni az életemet. Egy ismerősöm ajánlotta, hogy miért nem próbálom meg a folátot. Úgy gondoltam, egy próbát megér. Már az első doboznál éreztem a hangulatjavító hatást! Könnyebben, és derűsebben tudom megélni a mindennapokat, sokkal jobban érzem magam, most már a harmadik dobozzal viszek belőle.”

Nagyon köszönjük Éva, hogy megosztottad velünk a véleményed, és nagyon örülünk, hogy jobban érzed magad.  

Folát, az örömvitamin

A folát serkenti a tanulásért és memóriáért felelős agyterületet, boldogsághormonokat termel (szerotonin és dopamin), amivel javítja a hangulatot, ezért örömvitaminnak is hívják.

Ma már tudjuk azt, hogyha alacsony a szervezet folátszintje, akkor megjelenik a krónikus fáradtság, a hangulatingadozás és a depresszió (sőt, még immunrendszerünk ellenállóképessége is csökken).

GONDOLTAD VOLNA? A depresszió mértéke arányos a foláthiány mértékével!

Folsav vagy folát – miben különbözik és melyiket válasszam?

Ha Te is elbizonytalanodtál már a polc előtt állva, hogy folsavra vagy folátra van-e szükséged, mutatjuk, mit kell tudnod róluk:

  • a folát: a természetes biológiailag aktív formula
  • a folsav: a természetes folát szintetikusan oxidált formája, előnye az olcsósága, de ezt a szervezetnek még le kell bontani ahhoz, hogy foláthoz jusson. Ezzel csak abban az esetben van gond, ha érint téged is az ún. MTHFR mutáció (ami a magyar lakosság 56%-át érinti), amely megakadályozza, hogy a folsavat átalakítsa a szervezet foláttá.

Mit javaslunk?

Nézd meg a legújabb, 4. generációs, világszabadalommal Quatrefolic® folátot, ami hatékonyan  normalizálja a folátmennyiséget azoknál is, akik MTHFR mutációval küzdenek, így hatékonnyá téve a hangulatjavítást célzó kúrát!

Tovább olvasnál még a témában?
Nézd meg ezt a depresszióval kapcsolatos blogbejegyzésünket is! »


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.