Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Ferzym® plus és Karbofin forte

A képen kedves vásárlónk, Hajnalka látható. A fotó apropója pedig egy sikerélmény, amit hasznos bélbaktériumok és orvosi szén étrendi kiegészítésével ért el.

12hetkvasarloi-vissz-ferzymkarbofin-bea.jpg

Hajnalka nem olyan régen járt nálunk, és akkor folyamatos puffadásra, gyomorproblémákra, gyomorfájásra, felfújódásra és emésztéses panaszaira keresett megoldást. Természetesen járt orvosnál, elég tudatos is, és ennek kiegészítéseként próbált ki alternatív megoldásokat. Méghozzá elég sokfélét, de még így sem volt tökéletes, és nem jött az igazán kívánt eredményt.

Ekkor ajánlottam neki 2 alapterméket, aminek a kombinációja makacs emésztőrendszeri panaszoknál, már számtalanszor bizonyított vásárlóink körében. -> Ez pedig a növényi szén (Bővebben>>>), és egy szabadalommal is védett szimbiotikum (prebiotikus rostok és probiotikumok együtt) kombinációja volt (Bővebben.>>> ).

Nos, ez az ajánlat annyira sikeres lett, hogy Hajnalka visszatérve üzletünkbe, örömmel újságolta el, hogy már 2 hét után sokkal jobban érezte magát. Még őt is meglepte, hogy a korábbi puffadásáról, gyomorfájásáról már szó sincs! És mivel állandó felfúvódása testformájának sem tett jót ezen felül megjegyezte, ahogy Ő fogalmazott: „Visszakaptam a régi alakom” :)

❤ Kedves Hajnalka! Szívből örülünk a pozitív tapasztalataidnak, várunk legközelebb is! :)

① Növényi szén - kivezeti a gyomor-bélrendszerbe került mérgező anyagokat, emellett képes lekötni a bélben keletkező gázokat is! Bővebben >>>

② Ferzym® szimbiotikum - Környezeti ártalmak, gyomor-és bélrendszeri fertőzések, illetve egyes gyógyszerek, pl. antibiotikum szedésekor károsodhat bélflóránk egyensúlya. Ilyenkor ez a szabadalommal védett bélflóra építő, 7 milliárd élő probiotikummal és prebiotikus rostokkal támogat. Olvass tovább >>>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.