Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Ferzym® bélflóra ampulla

Adrienn hatékony immunerősítőt keresve tért be üzletünkbe. A Ferzym® bélflóra ampullá ajánlottuk számára, hiszen ma már tudjuk, hogy a bélflóránk egészsége nemcsak emésztésünket befolyásolja, de immunrendszerünk egészségének 70%-át adja. Nem meglepő, hogy Adrienn Ferzym® béflóra ampulla tapasztalata visszaigazolja mindezt!

Vásárlói vélemények és tapasztalatok a Ferzym® bélflóra ampulláról

„Gyakran megbetegedtem korábban, és nem is gondoltam volna, hogy az okot a bélflórámban kell keresni. De aztán bővebben utánanéztem a témának, és valóban a bélflóra egészsége adja egész szervezetünk egészségének alapját. Amióta rendszeresen csinálok Ferzym® szinbiotikum kúrát, azóta nem dönt le se baktérium, se vírus a lábamról, sőt még az allergiám is elmúlt.”

Köszönjük Adrienn a visszajelzést, és további jó egészséget kívánunk!


Miért lehet hasznos még egy probiotikum kúra? A legújabb Ferzym® bélflóra ampulla vélemény alapján látható, hogy a bélflóra egyensúly, még olyan problémák esetén is fontos, mint a túlzott gyomorsav termelés.

Annamária véleménye és tapasztalata:
A Ferzym® bélflóra ampulla túlzott gyomorsavra is bevált!

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Ferzym® bélflóra ampullára, ugyanis, bármilyen meglepő, de már az első doboztól teljesen elmúltak a gyomorsav problémáim. Ezért most két újabb dobozzal is viszek, amire ráadásul érvényesíteni tudom a Duopack kedvezményt.”

A Ferzym® bélflóra ampulla ugyanis már duopackban is elérhető! >> 

Annamária véleménye és tapasztalata a Ferzym® bélflóra ampulláról

Ferzym® Bélflóra ampulla

7 milliárd élő pro – és prebiotikummal

Tudtad, hogy a bélflórában 400-500 mikróbafaj él? És hogy az egészséges bélflóra az erős immunrendszer, a jó közérzet, a szépség és az egészséges szervezet alapja?

Éppen ezért fontos odafigyelnünk egészségére!

Éppen ezért fontos odafigyelnünk egészségére! A bélflóra egészsége hatással van a bél-agy és a bél-immunrendszer kapcsolatra, ami nemcsak az emésztést teszi kiegyensúlyozottá, de jobb immunitást és általánosan jó közérzetet eredményez.  

Bélflóránk akkor van egyensúlyban, ha az ott élő probiotikumok (hasznos baktériumok) és patogének (kórokozók) aránya 80-20 %. Ez az egyensúly külső tényezők hatására könnyen eltolódhat. Ilyenkor megerősödnek a patogén gombák és baktériumok a jó baktériumokkal (probiotikumokkal) szemben. Ilyenkor sérül a szervezet saját védelmi rendszere, ugyanis a bélflóra egészsége adja az immunrendszer egészségének 70 %-át. Felhalmozódhatnak a salakanyagok, ami gyulladásokhoz, betegségek kialakulásához vezethet, csökken a teljesítőképesség, a koncentráció stb.

Ekkor jön el a Ferzym® ideje!

7 OK, amikor feltétlen érdemes Ferzym® kúrába fogni:

1. Gyengeség, erőtlenség

2. Gyakori megfázás, meghűlés

3. Visszatérő felfázások

4. Bőr- és hajproblémák

5. Puffadás, emésztési zavarok

6. Bakteriális fertőzések, gombás betegségek, paraziták jelentkezése

7. Allergiák megjelenése

Egyél baktériumokat, és érezd jól magad!

Ferzym® ampulla vagy Ferzym® kapszula? Melyiket válaszd?

A 2 termék között egy lényeges különbség van, és ez a prebiotikus rostanyag tartalom!

  • Ferzym® ampulla: magasabb prebiotikus rostanyag tartalommal bír, azoknak ajánljuk elsősorban, akik panaszaikkal több mint 1 éve küzdenek, tüneteik súlyosabbak, vagy nem tudják lenyelni a kapszulát.
  • Ferzym® kapszula: alacsonyabb a prebiotikus rostanyag, de B-vitaminokkal dúsított! Kevesebb papaya gyümölcsport és méhpempőt tartalmaz, mint a Ferzym® ampulla, ez például fruktóz érzékenység esetén nagyon fontos információ!

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.