Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Fermentált laktáz enzim valóban hatásos!

Petra az anyukájának vásárolt Fermentált laktáz enzimet, mely még a legérzékenyebb laktózintolerancia esetén is 100 %-os laktózbontásra képes, hogy a laktózintolerancia ne gördíthessen akadályt többé a közös programok elé.

Vásárlói vélemény: Fermentált laktáz enzim valóban hatásos!

„Nagyon sokféle laktáz enzimet kipróbált már anyu, de a Fermentált laktáz enzim, ami végre valóban hatásos. Aminek nagyon örülünk, így sokkal felszabadultabbak a mindennapok! Nem kell lemondani a közös anya-lánya jegeskávézásról (és még csak alternatívát sem kell keresni helyette), elég előtte egy tablettát bevenni. :-)"

Köszönjük Petra, hogy megosztottad véleményed a Fermentált Laktáz enzimről!

A Fermentált laktáz enzimmel mostantól élhetsz újra te(l)jes életet!

A Fermentált laktáz enzim még a legérzékenyebb laktózintoleráns személyeknek is ajánlott, ahol 100%-os átalakítás szükséges!

A kiemelkedően magas aktivitású, védjegyzett beta-galaktozidáz formájú laktáz enzimet az Aspergillus oryzae gomba speciális törzséből fermentálták, ami garantálja a magas minőséget és hatékonyságot! Savas közegben sem veszít az aktivitásából, ezért hatóanyag veszteség nélkül jut el a vékonybélbe, ahol a laktózt 100%-ban képes megemészteni.

1 rágótabletta = 2 dl tehéntej

1 rágótabletta tökéletesen lebont 10 g tejcukrot, ami 2 dl tehéntejnek felel meg!

3 további érv a fermentált laktáz enzim mellett

  1. A fermentált laktáz enzim segíti a reflux, az IBS és SIBO tüneteinek enyhítését is, melyek tünetei közé tartozik többek között a makacs, feszítő puffadás
  2. Vegán és gluténmentes laktáz enzim rágótabletta, ami 3 éves kortól fogyasztható
  3. Független, akkreditált laborban is bevizsgált étrend kiegészítő!

Fogyaszd minden laktóztartalmú étkezés előtt!

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.