Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Expressz Diéta

Ádám nem szereti a szigorú diétát, éppen ezért, javaslatunkra, a következő, kényelmes módszerbe vágott bele. Nem kellett lemondani kedvenc ételeiről, elegendő volt, hogy naponta egy-két étkezést Expressz Diétával  váltott ki.

A siker így sem maradt el, a fogyás beindult!

expressz-dieta-velemeny.jpg

„Szeretem a hasamat, így nem vetem meg a lángost, a hamburgert és bizony a pizzát sem. Így azonban néhány felesleges kiló is felcsúszott, amit leginkább hasi tájon éreztem. Amikor már végképp nem tetszett a helyzet, gondoltam, hogy belevágok az Expressz Diétába, de az ötnapos diéta nekem túl szigorú.

Itt a boltban mondták, hogy az is célravezető, ha egy-egy étkezést kiváltok, hát így tettem. (Azért megvettem a csomagot, mert így olcsóbb). Hol a reggelit, hol a vacsorát váltottam ki, de ha éppen nagyon szaladtam, akkor ebédre is jó volt a leves.

Ami a lényeg: 2 hét után lementek a plusz kilók, és közben egy pillanatig sem éheztem.”

Köszönjük Ádám, hogy megosztottad velünk a tapasztalatod!

Próbáld ki Te is >>>

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.