Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - ERBAVEN® tabletta és gél

erbaven-velemeny.jpg

Biztosan ismerjük a mondást, mi szerint napi egy alma az orvost távol tartja. De, hogy az Erbaven® termékcsalád is?  Pedig akár még ez is előfordulhat! ♥ Kedves vásárlónk, Ica története a bizonyíték erre. Nálunk talált rá a 300mg T-vitaminnal dúsított  Erbaven® tablettára, ami érfal erősítő és mikrokeringést fokozó gyógynövényekkel növeli az erek áteresztő képességét. Ica belső kúráját a 18 gyógynövényes összetevőt tartalmazó, nyugtató és frissítő Erbaven® géllel.

„Egy családtagom ajánlására kezdtem el használni az Erbaven® termékcsaládot. Szorgalmasan, rendszeresen fogyasztottam a kivonatot, kentem a krémet és szép lassan elkezdett látszani a hatásuk. A kidudorodó visszereim elkezdtek visszahúzódni, egy idő után pedig egyértelművé vált, hogy nem lesz szükség a műtétre, aminek azóta is nagyon-nagyon örülök”.

Korábban Ica lábán az erek már olyannyira kidudorodtak, hogy kezelőorvosa műtéti beavatkozást javasolt nála. Ica azonban adott lábai egészségének még egy lehetőséget ezért döntött az Erbaven® termékcsalád mellett, amit kifejezetten a visszér, hajszálér, seprűvéna, lábödéma és a lábgörcsök okozta nehéz láb érzésre fejlesztették ki.

Ica ez alkalommal érvédő hatású Szőlőhéj Mikroőrleményt is vásárolt, hiszen, mint mondta:

„minden alkalmat megragadok, hogy erősítsem az érrendszeremet, nehogy még egyszer a műtét szót kelljen hallanom az orvostól.”


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.