Vásárlói vélemény - ERBAVEN® csomag

Vásárlói visszajelzés a visszerek és hajszálerek elleni ERBAVEN® csomagról, ami külsőleg egy gélt, belsőleg pedig egy tablettát tartalmaz.

Zsuzsa tapasztalataival aranyozta be a napunkat!

8hetkvasarloi-vissz-erbaven-termekek.jpg

Lábai egyszerűen imádják a T-vitamin alapú, érvédő ERBAVEN® tablettát és mellé, külső lábnyugtatóként a 18 féle gyógynövényes összetevővel rendelkező gélt is.

Kúraszerűen fogyasztja és alkalmazza ezeket a kiegészítőket.  Ugyanis olyakor napi 10 órát is dolgozik, ezért nagyon sokat fájt a lába, visszeres problémákkal is küzdött, de ennek a kombinációnak köszönhetően sokkal jobban bírják lábai a terhelést!

Elmesélte, hogy már sokféle termék kipróbálásán van túl, de ezek a termékek váltak be neki igazán, hozzátette, hogy a hatás azonban még őt magát is meglepte. Saját bevallása szerint a termékek igazi kényeztetést jelentenek lábainak! Zsuzsa ismerőseinek és rokonainak, sőt még a nővérének is ajánlotta már a termékeket, most neki is vitt egy kúra adagot, mint mondja, rá is ráfér „egy kis vénavédés”

❤Kedves Zsuzsa! Köszönjük szépen a visszajelzést, és a kedves szavakat, reméljük, hamarosan újra üdvözölhetünk Nálunk! ❤