Vásárlói vélemény: EPID® szabadalommal védett Propolisz termékek, amit még az orvos is ajánl!

Mariann szűnni nem akaró köhögését EPID® szabadalommal védett propolisz csepp és szopogatós tabletta  szűntette meg. Az érdekes ebben az, hogy ezeket a natúr készítményeket a máj transzplantáción átesett kisfia, Olivér kezelőorvosától kapta. Ugyanezt az alkoholmentes cseppet javasolta az orvos a kisfiúnak is, sikerrel.

Most nézzük az Ő történetüket!

propolisz-velemeny-betegseg-gyereknek-termeszetes.jpg

„Már két hete folyamatosan köhögtem, kipróbáltam mindent, de nem éreztem javulást. Éppen Olivért vittem vissza kontrollra, amikor az orvos meghallotta a köhögésem. Beszélgetni kezdtünk, és elmondta, hogy neki milyen sokat segített ez a szabadalommal védett propolisz csepp és tabletta, és hogy próbáljam ki én is, nyugodt szívvel ajánlja. Ezt követően odaadta ajándékba a saját cseppjét és egy levél, szopogatós propolisz tablettát is!

A cseppet Olivér is használhatja, az orvos külön kihangsúlyozta, hogy csak ezt a cseppet adjam neki, gondolom, a tisztasága miatt. A transzplantáció óta immungyengítőt kap, hogy ki ne lökődjön az új máj, viszont így nem engedhetem óvodába, szükség van egy kicsit megtámogatni az immunrendszerét, hogy Olivér ne kapjon el minden betegséget társaitól, ami számára ráadásul komoly következményekkel járna.

Már augusztus óta szedjük a cseppet, és eddig csak egy kis orrfolyás volt a legnagyobb baj, amivel szembe kellett néznünk. Olivér pedig annyira megszerette, hogy már ő kéri a méhecskés „gyógyszert”. Az én köhögésem is elmúlt, nálunk beváltak ezek a termékek, adom is tovább a jó hírt a környezetemben. A családban máris használják a jó tapasztalatok miatt, és erről is van visszajelzésem, mert bizony herpeszt is sikerült vele elmulasztani!”

Köszönjük Mariann a visszajelzést,
jó egészséget kívánunk Neked és Olivérnek is!

Mi az az E.P.I.D.® szabadalom?

Egy új propolisz kivonási technika, melynek segítségével 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyület őrizhető meg a végtermékben, pont úgy, ahogy azt a természet is kínálja. A szabadalommal védett kivonási módszert E.P.I.D® -nek hívják, és ha ezt a mozaik szót látod egy termék csomagolásán, akkor biztos lehetsz abban, hogy a lehető, legjobb minőségű propoliszhoz sikerült hozzájutnod, melyek ráadásként allergiamentesek!

Mi az a propolisz?

A propolisz egy ragacsos, erős antibiotikus anyag, amit méhek állítanak elő különböző fák nedveiből. A méhek propolisszal fertőtlenítik a kaptárt, a kórokozók és betolakodok ellen, mivel a propolisz antibakteriális hatású, és megállítja a rothadási folyamatokat. Bár a méhek nagyon tiszták, de ha pl. egy kisebb gyík vagy egér bejut a kaptárba és ott elpusztul, akkor a tetemet propolisszal vonják be, és lényegében mumifikálják azt, így szagtalan és ártalmatlan marad, hiszen nem tudnák kivinni a bejáraton.

A propolisz az embert is
megvédi a káros mikroorganizmusoktól.

A propolisznak erős antibiotikus, vírusölő, féreghajtó, gombaölő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van az emberi szervezetben. Pont ezért az alkalmazási lehetőségei is nagyon változatosak és széleskörűek. A propolisz tulajdonságokat sokféleképpen kihasználhatjuk a fogfájástól és az ínybetegségektől kezdve, a torokfájáson és felfázásokon keresztül, a gyomor és bélgyulladásokig.

  • *Az EPID® Propolisz csepp, alkoholmentes, tisztított vízzel és glicerin hozzáadása nélkül készül, így gyermekek is fogyaszthatják, 3 éves kortól.

  • **Az EPID® Propolisz szopogatós tabletta extra polifenol tartalommal rendelkezik és természetes C-vitaminnal dúsított.

  • ***Gluténmentes termék!

Próbáld ki Te is őket! Vásárolj itt! ⬇