Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: EPID® propoliszok fülgyulladás és hallásromlás ellen is!

Ágnes fülgyulladástól és hallásromlástól szenvedett már két hónapja, ami nem akart javulni. Amikor hozzánk bejött, annyira rosszul hallott, hogy csak szájról tudott olvasni.  Szakmai tanácsadónkkal, Patrikkal konzultálva a EPID® propolisz orrspray-t és propoliszos szopogatós tablettát ajánlottuk számára. Következő alkalommal Ágnes boldogan tért vissza hozzánk, hogy megossza véleményét az EPID® propoliszokkal kapcsolatban.

Vásárlói vélemény: EPID® propoliszok fülgyulladás és hallásromlás ellen

„Nagyon boldog vagyok, és igazán köszönöm a segítséget. Az EPID® propoliszos orrspray-t és propoliszos szopogatós tabletta megszüntették a fülgyulladást, újra jól hallok! Csodálatosak ezek a propoliszos termékek, ajánlani fogom mindenkinek, akinek hasonló problémája van.”

Nagyon köszönjük Ágnes, hogy megosztottad véleményed az EPID® propolisz termékekről.

Vesd be a propoliszt, ha….

  • szeretnéd, hogy ellenállóbb legyen az immunrendszered
  • ha megfáztál és minél hamarabb szeretnél túllenni a betegségen
  • ha felfáztál, vagy húgyúti betegséggel küzdesz
  • ha fáj a torkod vagy köhögsz
  • ha természetes gyulladáscsökkentőt keresel belső gyulladásra 

Miért különlegesek az EPID® propoliszos termékek?

 Az EPID® szabadalommal védett propoliszoknál a propolisz kinyeréshez nem használnak alkoholt, és olyan módszert alkalmaznak, mely képes a propoliszban az allergiáért felelős molekulák és szennyeződések kiválasztásához, így az EPID® propolisz termékek allergiamentesek is!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.