Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény– Elvékonyodott hajra ligetszépe olaj

Mellettem Ani, egy nagyon kedves mosolyú vendégünk, akinek nemrégiben a hajával gyűlt meg baja. Ani hajkoronája elvékonyodott, hajszerkezetének nem volt igazán tartása és hajszálai nagyon-nagyon gyengék voltak.

A haj elvékonyodása, ritkulása és erőtlensége hátterében nagyon sok kiváltó ok állhat, de leggyakrabban hormonális egyensúlyvesztés, belső gyulladások és tápanyaghiány a ludas. Pont ezért egy természetes hormonrendező és gyulladáscsökkentő kivonatot, a ligetszépe olaj koncentrátumot ajánlottam belsőleg fogyasztani Aninak. Az eredmény még Engem is megdöbbentett!

ligetszepe-olaj-kapszula-velemeny.jpg

„Kilencven napig használtam a Ligetszépe olaj kapszulát, és már az első hónap után éreztem a változást. A hajam végre elkezdett megerősödni, és frizurát is tudtam fésülni magamnak, nem csak arra szállt, amerre kedve tartotta. A második hónap után magam is meglepődtem, hogy ez a kapszula még az ízületeimnek is jót tett. Könnyebben ment a járás, és merev ujjaimat is be tudtam hajlítani. Tavaly novemberben szedtem be az utolsó szemet, egészen eddig nem is volt probléma, most azonban úgy érzem, hogy ideje újra megismételni a kúrát.”

Aninak köszönjük a visszajelzést! - és ugyanilyen szép sikereket kívánok a második Ligetszépe kúrádhoz is!

Figyelem a ligetszépe olaj kapszula új csomagolást kapott!

A standardizált ligetszépe olaj kapszula kedvezőbb árat és nagyobb kiszerelést kapott, új csomagolással egybe kötve. Ez a formula gluténmentes igazolással is rendelkezik.

  • Kétségtelenül a ligetszépe olaj a legszenzációsabb felfedezés a C-vitamin óta! Hogy miért? Olvass csak tovább!

MOST DUOPACK AKCIÓBAN IS! Nem érdemes kihagyni


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.