Vásárlói vélemény– Elvékonyodott haj? Ligetszépe olajkoncentrátumot rá!

Mellettem Ani, egy nagyon kedves mosolyú vendégünk, akinek nemrégiben a hajával gyűlt meg baja. Ani hajkoronája elvékonyodott, hajszerkezetének nem volt igazán tartása és hajszálai nagyon-nagyon gyengék voltak.

A haj elvékonyodása, ritkulása és erőtlensége hátterében nagyon sok kiváltó ok állhat, de leggyakrabban hormonális egyensúlyvesztés, belső gyulladások és tápanyaghiány a ludas. Pont ezért egy természetes hormonrendező és gyulladáscsökkentő kivonatot, a ligetszépe olaj koncentrátumot  ajánlottam belsőleg fogyasztani Aninak. Az eredmény még Engem is megdöbbentett!

ligetszepe-olaj-kapszula-velemeny.jpg

„Kilencven napig használtam a Ligetszépe olaj kapszulát, és már az első hónap után éreztem a változást. A hajam végre elkezdett megerősödni, és frizurát is tudtam fésülni magamnak, nem csak arra szállt, amerre kedve tartotta. A második hónap után magam is meglepődtem, hogy ez a kapszula még az ízületeimnek is jót tett. Könnyebben ment a járás, és merev ujjaimat is be tudtam hajlítani. Tavaly novemberben szedtem be az utolsó szemet, egészen eddig nem is volt probléma, most azonban úgy érzem, hogy ideje újra megismételni a kúrát.”

Aninak köszönjük a visszajelzést! –és ugyanilyen szép sikereket kívánok a második Ligetszépe kúrádhoz is!

Miért jó választás a Ligetszépe olaj kapszulának ez a koncentrált változata?

  • Mert nagy dózisban és standardizálva tartalmaz gamma-linolénsavat, azt az Omega zsírsavat, amire óriási szüksége van a szervezetünknek, és amit nem tud előállítani a testünk, és kívülről kell pótolnunk!

  • Ez a zsírsav természetes hormonrendező tulajdonságával szerzett hírnevet, pedig gyulladáscsökkentő képességei sem alábecsülendők, ami a mozgásszervekre is hatást gyakorol, mint ahogy Ani tapasztalataiból is látható.

  • A koncentrált olajkivonatot egy szabadalommal védett kapszulatok (Flow Caps®) védi meg az avasodástól és oxidációtól.

Ligetszépe olaj kúra ajánlott:

  • hajritkulásnál, a haj elvékonyodásánál
     
  • bőrpanaszoknál, bőrbetegségeknél 

  • hormonális egyensúlyzavar esetén

  • belső gyulladásoknál

Egészítsd ki vele kiegyensúlyozott vegyes étrend, 3 hónapos kúra keretében. 
Olvass róla tovább, ide kattintva
!

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇