Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - ECHINACEA torokspray

Ismét egy számunkra nagyon kedves tapasztalatot szeretnénk megosztani! Anikó és Csaba kedves törzsvásárlóink már sokadjára tértek be üzletünkbe! Megosztották velünk, hogy nemcsak megfázás esetén, de megelőzésképpen is az Echinacea torokspray-re esküsznek!

3hetkechinaceavasarloi.jpg

„Egyszer nagyon beleestem egy csúnya megfázásba: ömlött a könnyem is szó szerint! Kipróbáltam rá az Echinacea torokspray-t, és egy hétvége alatt rendbetett! Innentől kezdve egyszerűen kötelező volt, hogy mindig legyen otthon 1 dobozzal! :) Így hát, ha beleesünk egy nagyobb megfázásba, 2-3 nap alatt képes rendbe tenni minket. Hatalmas mértékben lerövidíti a gyógyulási időt, és megakadályozza a betegség elfajulását! Nyugtatja és hatékonyan kezeli a torkom, az ízét is nagyon szeretjük! :) Hamarosan jövünk az újabb „adagunkért”, ajánljuk ismerősöknek, rokonoknak is, mindenkinek! "

Kedves Anikó és Csaba! Köszönjük szépen a kedves szavakat és reméljük, hamarosan újra üdvözölhetjük Önöket!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.