Vásárlói vélemény – E.P.I.D. szabadalommal védett propoliszos termékek

„Csak természetesen!” - ezt vallja kedves vásárlónk, Kriszta, aki két örökmozgó gyerkőc édesanyja, és a megfázásokkal, vírusokkal, fertőzésekkel szemben csakis az E.P.I.D.® szabadalommal védett propoliszos termékcsaládunkra esküszik. Az otthoni patikájuk elengedhetetlen kelléke az alkoholmentes propolisz csepp és a propoliszos pezsgőtabletta!

20191025-22propolisz-visszajelzes-3012.jpg

„ Hiszek a természetes módszerekben, és persze a megelőzésben. Éppen ezért az egész család napi szinten fogyasztja az alkoholmentes propolisz cseppet, ezzel tartjuk karban immunrendszerünket.

Ha pedig makacs vírussal találkoznánk, akkor jöhet a propoliszos pezsgőtabletta, ami egy valóságos „nagyágyú”. Napi 2 ilyen pezsgőtabletta, és már az első tüneteknél el is csíptük a megfázást!”

Köszönjük Kriszta a visszajelzést! További jó egészséget kívánunk Nektek!

Íme, 10 ok, amikor propoliszra van szükséged!

1.felfázás, húgyutak fertőzései

2. megfázás, meghűlés 

3. torok-, légúti- és szájüregi betegségek 

4. a hangszálak fokozott igénybevételekor (szónokok, énekesek)

5. hangszalagok megduzzadása esetén (gégegyulladás, reflux, dohányzás)

Ha kíváncsi vagy a többire is, kattints >>> 

Ha propolisz, akkor csakis E.P.I.D.®!

Hogy miért?

Az E.P.I.D.® jelölés egy új propolisz kivonási technológia, aminek segítségével megőrizhető a propolisz teljes hatóanyag tartalma a végtermékben! Így teljes értékű, tiszta propolisz kivonatok születnek, ami 300 féle egymással szinergiában álló szerves vegyületet jelent. A termékek nem allergizálnak, kiemelkedő polifenol tartalommal rendelkeznek, mely hatóanyag tartalom standardizált,  és biohasznosulásuk tesztekkel igazolt. 

epid-szabadalom.jpg

Erősítsd immunrendszered
Alkoholmentes Propolisz cseppel!

Bevetheted gyulladások, fertőzések esetén, kívülről pedig használhatod ecsetelőként fogíny-gyulladás, afta, herpesz esetén.

Rendeléshez, kattints >>>

Influepid Propoliszos pezsgőtabletta

Ez a pezsgőtabletta vírusellenes, nyálkaoldó, köhögéscsillapító és duzzanatcsökkentő tulajdonságú. Kitűnő segítség akut esetekben, a gyógyulási idő lerövidítésére.

Rendeléshez, kattints >>>