Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – E.P.I.D. szabadalommal védett propoliszos termékek

„Csak természetesen!” - ezt vallja kedves vásárlónk, Kriszta, aki két örökmozgó gyerkőc édesanyja, és a megfázásokkal, vírusokkal, fertőzésekkel szemben csakis az E.P.I.D.® szabadalommal védett propoliszos termékcsaládunkra esküszik. Az otthoni patikájuk elengedhetetlen kelléke az alkoholmentes propolisz csepp és a propoliszos szopogatós tabletták

20191025-22propolisz-visszajelzes-3012.jpg

„Hiszek a természetes módszerekben, és persze a megelőzésben. Éppen ezért az egész család napi szinten fogyasztja az alkoholmentes propolisz cseppet, ezzel tartjuk karban immunrendszerünket.

Ha pedig makacs vírussal találkoznánk, akkor jöhet a rásegítés propoliszos szopogató tablettákkal. Az E.P.I.D.® szabadalommal rendelkező propoliszok nálunk beváltak, valóságos „nagyágyúk” a felső légúti fertőzések megelőzésben.”

Köszönjük Kriszta a visszajelzést! További jó egészséget kívánunk Nektek!

Ha propolisz, akkor csakis E.P.I.D.®!

Hogy miért?

Az E.P.I.D.® jelölés egy új propolisz kivonási technológia, aminek segítségével megőrizhető a propolisz teljes hatóanyag tartalma a végtermékben!

  • Így teljes értékű, tiszta propolisz kivonatok születnek, ami 300 féle egymással szinergiában álló szerves vegyületet jelent. A termékek nem allergizálnak, kiemelkedő polifenol tartalommal rendelkeznek, mely hatóanyag tartalom standardizált,  és biohasznosulásuk tesztekkel igazolt. 

epid-szabadalom.jpg


Alkoholmentes Propolisz csepp

Az extra sűrű propolisz csepp immuntámogató, csökkenti a belső gyulladásokat, a gyomor-és bélpanaszokat. Kivédi az akut felső légúti és húgyúti fertőzéseket. A hatásról extra polifenol tartalom gondoskodik, melynek biohasznoslása (az, hogy mennyi hatóanyag jut el valóban a sejtekig), tesztekkel is igazolt.

Rendeléshez, kattints >>>

Propoliszos tabletta

Olyan polifenolokban gazdag, melyek segítenek a kórokozó baktériumok és vírusok pusztításában. Olyan kórokozók ellen is hatékony, amelyekre a mai antibiotikumok nincsenek hatással. Erősíti a szervezet ellenálló képességét, serkenti a test védekező mechanizmusait.   Erőteljes fertőtlenítő és lehúzza a belső gyulladásokat.

Rendeléshez, kattints >>>

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.