Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Diurerbe® vízhajtó tabletta és koncentrátum

Kedves vásárlónk Barbi gyógymasszőrként és személyi edzőként dolgozik, most azonban neki volt szüksége segítségre. Vízvisszatartási problémáira keresett megoldást, mi pedig a Diurerbe®  természetes vízhajtót ajánlottuk számára. Barbi gyorsan szeretett volna eredményt elérni, ezért úgy döntött, hogy együtt kezd bele a Diurerbe® tabletta és a Diurerbe® italkoncentrátum  alkalmazásába. Kúrája után elégedve tért vissza a boltba.

Vásárlói vélemény: Diurerbe® vízhajtó tabletta és koncentrátum

„Elképesztően gyorsan, már a harmadik napon éreztem a jótékony hatását. Vízhajtó készítmény még sohasem hozott ilyen gyorsan eredményt, pedig kipróbáltam már jónéhányat. Úgy érzem, megvan a számomra tökéletes választás. Szívből ajánlom családon belül is, barátoknak, de még az ügyfeleimnek is. Most is éppen megbízást teljesítek, és a barátnőimnek viszek belőle.”

Köszönjük Barbi a visszajelzésed!

Kipróbálnád Te is?
Elmondjuk hogyan hat!

Diurerbe® természetes vízhajtó tabletta

A Diurerbe® tabletta természetesen gondoskodik a felesleges vizek elvezetéséről. Segít megszüntetni a folyadék visszatartást, anyagcsere serkentő és salaktalanító hatású. A népi gyógyászat 6 legismertebb, és legrégebben alkalmazott vizelethajtó, vesetisztító és nyiroktisztító gyógynövény koncentrátumából készült. Fogyassz belőle naponta 2x1 tablettát.

Próbáld ki Te is >>> 

Diurerbe® természetes vízhajtó italkoncentrátum

Ez a koncentrátum igazi segítség, ha a felesleges vizek és salakanyagok elvezetéséről, és a makacs cellulit elleni küzdelemről van szó. A vízhajtó növényi összetevők a folyadékban standardizálva fordulnak elő. A folyadékban lévő kálium és magnézium hozzájárul a fokozott vizeletkiválasztás során elvesztett ásványi anyagok pótlásához! Egy mérőpohárnyit oldj fel ½ l vízben, és kortyold napközben! Válaszd az ananászos, a citromos, vagy a gránátalmás változatot!

Próbáld ki Te is >>>

Ereszd el a felesleges vizeket!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.