Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - DIURERBE® forte

❤ Egy újabb pozitív tapasztalatot szeretnénk megosztani veletek, kedves vásárlónk, Eszter tolmácsolásában.

Eszter célirányosan érkezett hozzánk, DIURERBE® névre hallgató tablettánkért, melynek összetevői a felesleges vizek kihajtásában és salaktalanításban veszik ki részüket. Váltottunk pár szót, és meg is osztotta velünk tapasztalatait:

Vásárlói vélemény - DIURERBE® forte

„Ez a legjobb vízhajtó, amivel eddig találkoztam! Érzem az anyagcsere fokozó, salaktalanító hatását, és még a női havi problémák előtt is nagyon nagy segítség. Néha vizesednek a lábaim, pang bennük a víz, de ettől a tablettától, egy-kettőre megoldást kapok erre a problémára. Tetszik, hogy ásványi anyagokat is tartalmaz, így visszapótolja az esetleges „kihajtottakat”. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, Nekem maximálisan bevált és ragaszkodom hozzá! ”

Kedves Eszter, hálásan köszönjük a visszajelzésed!

DIURERBE® forte összetevői hozzájárulhatnak a fokozott anyagcseréhez, és segítheti a salakanyagok, illetve a húgysav kiürítését. Természetesen vízhajtóként támogatja a felesleges vizek elvezetését, és jó társ a makacs narancsbőr elleni küzdelemben.

Vásárolj itt! ⬇


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.