Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – DIURERBE® a természetes vízhajtó tabletta

Mellettem Ildikó nevű vásárlónk, akit nem régiben még lábduzzadás, lábfeszülés és vizes-ödémás lábpanaszok gyötörtek. Amikor betért hozzánk, mi sem volt természetesebb, mint, hogy a legsikeresebb vízhajtó - salaktalanító koncentrátumunkat  ajánlom Neki.

Az eredmény most sem maradt el! A Diurerbe® tabletta ugyanis a 6 legerősebb vízhajtó gyógynövényt egyesíti, melyek intenzív salaktalanítók és vesevédők, sőt még a súlyvesztést és a makacs cellulitisz elleni küzdelmet is támogatják.

diurerbe-velemeny-tapasztalat-vizhajtok.jpg

Ildikó tapasztalata:

„Már a 2. nap után éreztem az enyhülést! Hihetetlen, de gyorsan megszűnt a lábduzzanatom és lábfeszülésem. Az Én sikeremen felbuzdulva a párom is elkezdte szedni ezt a gyógynövényes tablettát, mert kisebb vesekövekkel és az ezzel járó panaszokkal küzdött. Neki is bevált! Mind a ketten csak ajánlani tudjuk ezt a kiváló terméket!”

A Diurerbe® tabletta összetevői; nyírfalevél, ezüstös hölgymál, vesetea, aranyvessző, tarackbúza gyökértörzs, mezei zsurló + magnézium, kálium és kloridok, nem csak természetes vízhajtók, de a veséket is átmossák és védik. Bevethetők epekő, vesekő, és vesehomok esetén, illetve csökkentik a magas húgysavszintet (köszvény) is.

A párom egyébként vesepanasza miatt rengeteg vizet fogyasztott, de azt szervezete mind visszatartotta. Ez a „dugulásérzése” is megszűnt! Könnyebben és panaszmentesen tudott vizeletet üríteni, és apró vesekövei, természetes úton távoztak. Most pedig megy vissza az orvoshoz kontrollra.”

Kedves Ildikó! Ezúton is nagyon szépen köszönjük pozitív visszajelzéseteket, további sikeres kúrát és jó egészséget kívánunk Nektek! :- )

Vásárolj itt! ⬇


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.