Vásárlói vélemény – Cotifibra bélradír

Újabb elégedettség újabb siker!

Cynthia több kellemetlen tünetet is észlelt magán: gyakori haspuffadás, lelassult anyagcsere, egyre rosszabb közérzet. Az emésztési problémák szakértőjét, a 7000 mg prebiotikus rosttartalmú Cotifibra bélradírt ajánlottuk számára. A minimumkúra közepén, alig egy hónap után Cynthia elégedetten tért vissza hozzánk.

cotifibra-belradir-velemenyek.jpg

„A Cotifibra már a 3. doboz után érezhető változást hozott: szinte az összes kellemetlen tünetem elmúlt: se puffadás, se emésztési gondok, és a közérzetem is sokkal jobb. Természetesen folytatom tovább a kúrát, de nagyon örülök ennek az eredménynek. Mindenkinek ajánlom, aki ebben a rohanó világban szeretne kicsit tisztulni, és magával foglalkozni!”

Köszönjük Cynthia a visszajelzést, és további jó egészséget kívánunk!

Szabadulj meg a puffadástól bélradírral!

TUDTAD? Az emésztési zavarok, a kiálló hasfal, a puffadás oka lehet a vastagbél salakanyaggal való telítettsége. A Cotifibra bélradír rostjai segítenek a belek falára rakódott és ott megkövesedett salakanyag kivezetésében, és a bélflóra hasznos bélbaktériumainak kolonizálásban.

Mit tapasztalsz a Cotifibra kúra alatt?

  • csökkenő hastérfogat
  • gondtalan emésztés
  • a vércukorszint egyensúlya
  • csökkenő kilók
  • megszűnő puffadás

7000 mg prebiotikus rosttartalom a napi adagban!

A bélrendszeri megbetegedések hátterében leggyakrabban a rostban szegény táplálkozás áll.

A Cotifibra Bélradírban található rövidláncú prebiotikus rostszálak megnövelik a bélbaktériumok biomasszáját, csökkentik az allergiás válaszreakciókat, természetesen helyreállítják az egészséges bélflórát.

Már 2 éves kortól fogyasztható!

Alkalmazása terhesség alatt, illetve cukorbeteg, liszt - és laktóz érzékeny személyeknek is javasolt!

Próbáld ki Te is!
MOST 4+1 akcióban! >>>