Vásárlói vélemény - Chela-Mag B6®

 „Fél éve kezdtem el szedni  a Chela-Mg B6  magnézium készítményt, előtte  vagy 10-féle magnéziumot kipróbáltam, de csak ez vált be igazán, más mint a többi.  Rendszeresen kúraszerűen fogyasztjuk az egész családban!  Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki stresszes életet él és minőségi, megbízható magnézium készítményt keres!”

„Fél éve kezdtem el szedni  a Chela-Mg B6  magnézium készítményt, előtte  vagy 10-féle magnéziumot kipróbáltam, de csak ez vált be igazán, más mint a többi.  Rendszeresen kúraszerűen fogyasztjuk az egész családban!  Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki stresszes életet él és minőségi, megbízható magnézium készítményt keres!”

Ez bizony zene volt füleinknek! :) Ugyanis ezek egy kedves vásárlónk, Attila szavai az Olimp-Labs® Világszabadalommal védett magnéziumáról. Mivel az egész családban használják, Attila nem kevesebb mint 10 tobozzal vitt tőlünk, biztos ami biztos

Sőt, a magnéziumunk sikerén felbuzdulva ugyan ennek a termékcsaládnak a (szintén Világszabadalommal védett) Chela- Calcium D3 szerves kalciumát is kipróbálja!

Sok sikert kívánunk Neked kedves Attila, és köszönjük szépen a visszajelzésed, hatalmas öröm számunkra is!