Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Magnézium-biszglicinát

„Fél éve kezdtem el szedni ezt a világszabadalommal védett magnéziumot, aktív B6-vitaminnal. Előtte vagy 10-féle magnéziumot kipróbáltam, de csak ez vált be igazán, más, mint a többi. Rendszeresen, kúraszerűen fogyasztjuk az egész családban!  Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki stresszes életet él és minőségi, megbízható magnézium készítményt keres!”

„Fél éve kezdtem el szedni  a Chela-Mg B6  magnézium készítményt, előtte  vagy 10-féle magnéziumot kipróbáltam, de csak ez vált be igazán, más mint a többi.  Rendszeresen kúraszerűen fogyasztjuk az egész családban!  Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki stresszes életet él és minőségi, megbízható magnézium készítményt keres!”

Attilának mivel az egész családja az aktív B6-vitaminnal készült magnézium-biszglicinátot fogyasztja, nem kevesebb mint 10 dobozzal vitt tőlünk. Biztos, ami biztos. :-) Sőt, a magnézium sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy az ugyancsak biszglicinát formájú, szerves vasat (szintén Világszabadalommal védett) is kipróbálja!

Sok sikert kívánunk Neked kedves Attila, és köszönjük szépen a visszajelzésed, hatalmas öröm számunkra is!

Mi a magnéziumhiány 6 jele? Kattints érte!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.