Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Haj, bőr- és köröm kúra

Újabb elégedettség, újabb siker – szépségvitamin

Melinda visszatérő vásárlónk, azonban azt a 19 féle szerves tápanyagot, ami a szerves szépségvitamin alkotója, csak nemrég fedezte fel magának. Nem kellett sok idő hozzá, és elégedetten tért vissza hozzánk! bio-silica-velemeny.jpg

„Számomra nagyon fontos, hogy a hajam, bőröm és a körmeim megfelelő tápanyagot kapjanak. Eddig több vitamint szedtem párhuzamosan, csak így tudtam megoldani.  Amióta a szépségvitamint szedem nincs is másra szükségem, mivel ez a kis kapszula minden fontos tápanyagot tartalmaz. És hát a hatás össze sem hasonlítható a korábbiakkal. Ajánlom mindenkinek, aki szép egészséges hajat, körmöt és bőrt szeretne!”

Köszönjük Melinda a visszajelzést, nagyon örülünk a sikerednek!

Figyelem a szépségvitamin új csomagolást kapott!

A szerves szépségvitamin laktóz és gluténmentes formula lett és az összetevőket növényi kapszulahéj öleli. A vegán kapszulatok ellenáll a gyomorsavnak, és a benne lévő szerves összetevők biztonságosan elérik a vékonybelet, ahol még hatékonyabban szívódnak fel. A szépségvitamin hajdúsító, körömerősítő és bőrfiatalító sikeréhez, nagyban hozzájárul a mezei zsurlóból kivont szilícium vegyületek, melyek mennyiségét is megnövelte a gyártó!

MOST DUOPACK AKCIÓBAN IS! Nem érdemes kihagyni!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.