Vásárlói vélemény - BIO-SILICA®

Nagyon sokan térnek be hozzánk hajhullás, hajtöredezés problémával, és sokan keresnek hajnövekedést gyorsító tápanyagokat. Ezért tartom fontosnak, hogy megosszam veletek egyik kedves vásárlónk, Dóri tapasztalatát!

48hetklauvasarloi-visszajelzes-bio-silica.jpg

Egy ideje rémálom volt számomra a hajmosás… csomókban hullott a hajam vizesen, egyébként pedig száraz, töredezett, nehezen kezelhető volt. Kipróbáltam a Bio-Silicát, és már 1 levél (15 szem) beszedése után éreztem a változást :O Nagyon látványos volt számomra a javulás, hajmosásnál nem hullik a hajam, sokkal könnyebb a fésülködés is,  mondhatni megszerettem a hajmosást :) Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre,egyszerűen imádom!

De hogyan is lehetséges ez?

A Bio Silica® gyulladáscsökkentő kénes aminosavakat, ásványi anyagokat, antioxidáns flavonoidokat, kollagént, csalán kivonatot és természetes, könnyen felszívódó, mezei zsurlóból nyert szilícium vegyületeket (kovasavat) tartalmaz.

Az összetevők egyszerre több kiváltó okot is kezelnek.

❤ A hajhagymákat tápanyagokkal látják el és fokozzák a keratin képződést. (Ez nem csak a hajhullás ellen hatékony fegyver, de a hajnövekedést is serkenti). Javítják a haj szerkezetét, szabályozzák a fejbőr pH-értékét, megakadályozzák a haj szárazságát, törékenységét. Együttesen építik újjá a sérült szöveteket, és csökkentik az öregedés jeleit. Kattints ide a vásárláshoz és a tovább olvasáshoz >>>

Kedves Dóri! Köszönjük szépen még egyszer a visszajelzésed, sikered bearanyozta a napunkat!