Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - szépségvitamin

Nagyon sokan térnek be hozzánk hajhullás, hajtöredezés problémával, és sokan keresnek hajnövekedést gyorsító tápanyagokat. Ezért tartom fontosnak, hogy megosszam veletek egyik kedves vásárlónk, Dóri tapasztalatát arról a szépségvitaminról, ami 19 féle célzott összetevővel egyszerre több kiváltó okot is kezel!

48hetklauvasarloi-visszajelzes-bio-silica.jpg

„Egy ideje rémálom volt számomra a hajmosás… csomókban hullott a hajam vizesen, egyébként pedig száraz, töredezett, nehezen kezelhető volt. Kipróbáltam a szépségvitamint, és már 1 levél (15 szem) beszedése után éreztem a változást :O Nagyon látványos volt számomra a javulás, hajmosásnál nem hullik a hajam, sokkal könnyebb a fésülködés is,  mondhatni megszerettem a hajmosást :) Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre, egyszerűen imádom!"

Kedves Dóri! Köszönjük szépen még egyszer a visszajelzésed, sikered bearanyozta a napunkat!

Figyelem a szépségvitamin új csomagolást kapott!

  • A szerves szépségvitamin laktóz és gluténmentes formula lett és az összetevőket növényi kapszulahéj öleli. 
  • A vegán kapszulatok ellenáll a gyomorsavnak, és a benne lévő szerves összetevők biztonságosan elérik a vékonybelet, ahol még hatékonyabban szívódnak fel
  • A szépségvitamin hajdúsító, körömerősítő és bőrfiatalító sikeréhez, nagyban hozzájárul a mezei zsurlóból kivont szilícium vegyületek, melyek mennyiségét is megnövelte a gyártó!

MOST DUOPACK AKCIÓBAN IS! Nem érdemes kihagyni!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.