Vásárlói vélemény - SOLAR barnító vitamin

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a barnító SOLAR VITAMIN egyedülállóan gazdag összetétellel rendelkezik a piacon! A 13 féle összetevő kétféleképp is barnítja a bőrt, és még nap sem kell hozzá.

Ha azonban napozunk vagy szoláriumozunk, akkor még gyorsabban, még mélyebben és még tartósabban barnulhatunk. Az összetevők védik és szépítik is a bőrt. A 70%-os EGCG tartalomra standardizált zöld tea kivonat egy erős antioxidáns és melanóma ellenes tulajdonságú, a vitaminok és szerves ásványok a bőr szépségét és szemeink egészséges állapotának fenntartását támogatják. Most nézzük Adrienn visszajelzését!

21hetkvasarloi-visszbeta-solar-bea.jpg

Adrienn visszajelzése a SOLAR vitaminról

„Főleg a lábaim barnultak nagyon nehezen… Mint sokan mások, én is sokat küzdöttem ezzel. Azonban amióta fogyasztom ezt a napozóvitamint, nemhogy sokkal hamarabb barnul le a lábam, de még a színe is sokkal szebb lett, mindenhol a bőrömnek! Nemcsak szolizáshoz, de napozáshoz is fogom használni! Tartós színt ad, és nagyon tetszik továbbá az is, hogy nemcsak segít barnulni, de véd a káros UV sugarak ellen is. Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, sok mindenkinek meséltem róla és ajánlottam is már!”

5 Ok, a barnító SOLAR VITAMIN kapszula mellett, kattints!