Vásárlói vélemény: fermentált béta-glükánt autoimmun gyulladásra
Mártiéknál az egész család együtt szedi a fermentált béta-glükánt, miután már több családtagnak is segített autoimmun pajzsmirigy betegség (Hashimoto) és bélgyulladás esetén.
„Egyszerűen fantasztikus! Annyira jó, hogy az egész család szedi, ma már! Sajnos van egy Hashimotós (autoimmun pajzsmirigy alulműködés) a családban neki látványosan csökkentek a tünetei a Fermentált béta-glükánt szedve. Egy másik családtagom pedig bélgyulladással küzd, és ő is sokkal jobban lett a fermentált béta-glükán kúra alatt. Ezért ma már az egész család együtt szedi. Nagyon örülök ennek a terméknek, és mindenkinek ajánlom!”
Köszönjük Márti, hogy megosztottad véleményed a Fermentált béta-glükánról.
A béta-glükánok pótlása autoimmun terápiákban kötelező!
TUDTAD? A gombaölőszerek széleskörű elterjedése előtt zöldségekkel, gyümölcsökkel sokkal több béta-glükánt vittünk be a szervezetünkbe, mint napjainkba. Az autoimmun betegségek, bélrendszeri panaszok megjelenése összefüggést mutat a béta-glükán bevitel csökkenésével.
A sörélesztő sejtfalból kivont béta-glükánok immunmoduláló tulajdonságuk miatt képesek az immunrendszer működésének kiegyensúlyozására. Ha szükség van rá, akkor serkentik a működését, de ha az szükséges, akkor visszafogják – pl. autoimmun betegségekben.
A béta-glükánok a bélmikrobiom egészségét is támogatják!
A béta-glükánok táplálékul szolgálnak a bélmikrobiom hasznos baktériumainak. Hozzájárulnak a bélhámsejtek áteresztő képességének normalizálásához, ami azért fontos, mert ma már tudjuk, hogy a bélgyulladások, és a nyomukban kialakul áteresztő bél szindróma mindig megbújik az autoimmun betegségek hátterében!
Nem mindegy, milyen béta-glükánt választasz!
Ahhoz, hogy béta-glükán kúránk valóban sikeres legyen három dolgot kell szem előtt tartanunk:
A béta-glükánok:
- tisztaságot
- oldhatatlanságát
- standardizált jelenlétét
A Natur Tanya® Fermentált béta-glükán esetén a Goldcell® védjegy garancia mindhárom tényezőre.