Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: fermentált béta-glükánt autoimmun gyulladásra

Mártiéknál az egész család együtt szedi a fermentált béta-glükánt, miután már több családtagnak is segített autoimmun pajzsmirigy betegség (Hashimoto) és bélgyulladás esetén.

Vásárlói vélemény: a fermentált béta-glükán autoimmun betegségben bizonyított!

„Egyszerűen fantasztikus! Annyira jó, hogy az egész család szedi, ma már! Sajnos van egy Hashimotós (autoimmun pajzsmirigy alulműködés) a családban neki látványosan csökkentek a tünetei a Fermentált béta-glükánt szedve. Egy másik családtagom pedig bélgyulladással küzd, és ő is sokkal jobban lett a fermentált béta-glükán kúra alatt. Ezért ma már az egész család együtt szedi. Nagyon örülök ennek a terméknek, és mindenkinek ajánlom!” 

Köszönjük Márti, hogy megosztottad véleményed a Fermentált béta-glükánról.

A béta-glükánok pótlása autoimmun terápiákban kötelező!

TUDTAD? A gombaölőszerek széleskörű elterjedése előtt zöldségekkel, gyümölcsökkel sokkal több béta-glükánt vittünk be a szervezetünkbe, mint napjainkba. Az autoimmun betegségek, bélrendszeri panaszok megjelenése összefüggést mutat a béta-glükán bevitel csökkenésével.

A sörélesztő sejtfalból kivont béta-glükánok immunmoduláló tulajdonságuk miatt képesek az immunrendszer működésének kiegyensúlyozására. Ha szükség van rá, akkor serkentik a működését, de ha az szükséges, akkor visszafogják – pl. autoimmun betegségekben.

A béta-glükánok a bélmikrobiom egészségét is támogatják!

A béta-glükánok táplálékul szolgálnak a bélmikrobiom hasznos baktériumainak. Hozzájárulnak a bélhámsejtek áteresztő képességének normalizálásához, ami azért fontos, mert ma már tudjuk, hogy a bélgyulladások, és a nyomukban kialakul áteresztő bél szindróma mindig megbújik az autoimmun betegségek hátterében!

Nem mindegy, milyen béta-glükánt választasz!

Ahhoz, hogy béta-glükán kúránk valóban sikeres legyen három dolgot kell szem előtt tartanunk:

A béta-glükánok:

  • tisztaságot
  • oldhatatlanságát
  • standardizált jelenlétét

A Natur Tanya® Fermentált béta-glükán esetén a Goldcell® védjegy garancia mindhárom tényezőre.

Fogyaszd egészséggel!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.