Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Barna alga tabletta

A mellettem álló hölgy a képen, Katalin, egy kedves vásárlónk, aki barna alga tablettával egészítette ki, kiegyensúlyozott vegyes étrendjét krónikus fáradékonysága miatt. Azért tért vissza üzletünkbe, hogy megossza Velünk és Veletek, hogy a moszatkúra rendkívül sokat segített neki. Remek energiaforrásként szolgált számára a kiegészítő, így könnyen gyűrhette le fáradékonyságát is! Köszönjük a visszajelzést Katalin! :-)

11hetmvasarloi-visszajelzes2-bea.jpg

A Barna alga,

barnamoszat, hólyagmoszat – a latin nevén Fucus vesiculosus a lehető legtermészetesebb, szerves jódforrásunk. Nincs olyan szerv vagy szervrendszer, aminek működését ne befolyásolná. Nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonok előállításához, a megfelelő anyagcseréhez és az energiatermelő folyamatokhoz, legyűri a fáradékonyságot, fázékonyságot és biztosítja az egészséges haj, bőr és körmök elérését. Ráadásul a Barna algában található alginátok étvágycsökkentő szerepet töltenek be.

Figyelmeztetés: A termék pajzsmirigy túlműködés esetén és autoimmun pajzsmirigy gyulladás esetén nem fogyasztható.


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.