Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Allergicum Urto

Újabb siker, újabb elégedettség!

Ez időszak nem kedvez a pollenallergiásoknak. Köztük kedves vásárlónknak, Reginának sem, aki már számtalan allergia elleni készítményt kipróbált, mielőtt megismerkedett volna Allergicum Urto cseppünkkel .

Néhány használat után azt kívánta, bárcsak „előbb találkoztak volna.”

29hetvisszajelzesreginaallergicum-urto.jpg

„ Mint a legtöbb allergiás ember, én is sok-sok terméket kipróbáltam már, de valahogy semmi sem volt jó. Mikor megoldást kerestem nálatok, ezt a cseppet ajánlottátok. Amiért nem győzök elég hálás lenni, hiszen amióta használom, azóta olyan minimálisra csökkentek a tüneteim, hogy már-már el is felejtem, hogy allergiás vagyok!   Az igazi rémálom a számomra mindig az augusztus volt, de most végre nem félek, az eddigi tapasztalat alapján szerintem gond nélkül átvészelem.” 

Kedves Regina, nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk tapasztalatod, és természetesen az allergiaszezon végén újra várjuk visszajelzésed.

Mit tehetünk? Válasszunk természetes megoldást!

Az Allergicum csepp 14 természetes és szinergikus összetevőt ötvöző antihisztamin formula, mely segíthet az allergiás reakciókat gyorsan és hatékonyan visszaszorítani.  

Akut esetben is hatásos!

Csak cseppents naponta háromszor, egy pohár vízbe 20-50 cseppet és fogyaszd el! 

Próbáld ki Te is!  >>>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.