Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Allergicum csepp

Újabb siker, újabb elégedettség

Allergicum csepp

Melinda nagyjából három hete járt nálunk a parlagfű szezon kellős közepén. Kisfiának keresett megoldást, aki az extrém magas pollenszennyezettség miatt szenvedett. Nem is volt kérdés, hogy a 14 komponensű, természetes antihisztamin cseppet ajánljuk számára.

„Jöttem az újabb adagért – lépett be mosolyogva a boltba. – Nagyon hatásos volt ez az allergia csepp, látványosan csökkentek a fiam tünetei. Szegénykém végre újra kapott levegőt, a szemviszketés is megszűnt. Hogy mennyire jó ez a kivonat már az alatt a 3 nap alatt is megéreztük, amíg elfogyott, és nem tudtam jönni az újabb adagért. Most a biztonság kedvéért inkább kettőt viszek.”

allergia-ellen-allergicum-csepp-allergicum-spray.jpg

Köszönjük Melinda  visszajelzését, és nagyon örülünk, hogy kisfiad jobban van.

Allergia ellen is csak természetesen!

Az Allergicum csepp természetes antihisztamin formula, segíthet az allergiás reakciókat gyorsan és hatékonyan visszaszorítani.  

Mellékhatások nélkül állítja vissza a szervezet egyensúlyát!

Akut esetben is hatásos!

Csak cseppents naponta háromszor, egy pohár vízbe 20-50 cseppet, és fogyaszd el! 

Próbáld ki Te is!  >>>

Kombináld!

A 12 komponensű természetes, allergia elleni orrsray-vel! >>>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.