Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Zsírégető chili kúra

Rendhagyó vásárlói visszajelzést kaptunk!

Facebook fiókunkba rendhagyó vásárlói visszajelzés érkezett, kedves vásárlónktól, Vivientől, aki a zsírégető chilit külsőleg és belsőleg egyszerre alkalmazza. Engedélyével osztjuk meg most veletek is a történetét, hogy lássátok, következetes munkával és a tudományosan is alátámasztott chilipaprika hatóanyaggal, a kapszaicinnal, könnyedén érhetünk el sikereket.

chilli-gel-velemeny.jpg

„Sziasztok! El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök, hogy rátok találtam. Rendszeresen edzek, de olyan 3-4 kiló pluszt éppen ott láttam, ahol semmi keresnivalója nem volt: a combomon és a hasamon. El sem tudjátok képzelni mennyi mindent kipróbáltam már, hatástalanul. Azok a csúnya puklik is csak ott maradtak. Nagyon el voltam keseredve. Egy internetes keresgélés után bukkantam rátok. A ti tanácsotokra kezdtem bele ebbe a csoda chili kúrába, és bizony megérte.

A Chili gél egyszerűen fantasztikus. A gél fóliával együtt azonban még jobb! Alig néhány hét alatt szemmel látható a változás. A bőrömet szebbnek, feszesebbnek érzem.

Hasonlóan rövid idő alatt hatott a Chili tabletta is. Úgy érzem, az edzések kétszer olyan jól mentek miután elkezdtem szedni. Egyszerűen tele lettem energiával! 

30 naphoz közeledve mértem magam először, és az eredmény elképesztő: -2 centi, -4 kiló. Nagyon köszönöm, imádlak titeket!”

Vivien, mi köszönjük a
bizalmadat, és nagyon örülünk a sikerednek!

Használj chilit kívül és belül! 

Chili kívülről: bőrfeszesítő és alakformáló kezelés 3 lépésben!

Chili belülről: zsírégető, anyagcsere serkentő és étvágycsökkentő hatás!

Kezdd el most alakformáló és zsírégető chili kúrádat!

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.