Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Acai berry koncentrátum

Egyszerűen imádom a sikereiteket!  Ezúttal Karaivanov Lilla véleménye okozott örömteli pillanatokat nálunk az Acay Berry koncentrátum kapcsán. Ennek a mélybordó italnak évek óta nagy rajongója vagyok, és épp ezért nagyon jó érzés tudni, hogy másoknál is ilyen fantasztikusan működik.

Acai berry, acai bogyó

Lillához visszatérve: egy kezdődő inzulinrezisztenciás vevőnkről van szó, akiknek ráadásul egyre erősebb fáradtságérzettel, energiahiányosan teltek a napjai. Semmilyen kúra, de még a kitartó mozgás sem változtatott mindezen.

Életmódváltásában akkor következett be igazán nagy fordulat, amikor elkezdte inni, ezt az antioxidánsokban gazdag Acai koncentrátumot!

„ A facebook-os oldalatokon láttam először az Acai berry koncentrátumot, gondoltam adok egy esélyt….Olyannyira  bevált, hogy most éppen már a 6. üvegért jöttem hozzátok! :)

Az életmódváltáshoz szuper társam, kiegészítőm lett, számtalan változást észlelek magamon mióta fogyasztom: az immunrendszerem rengeteget erősödött, szellemileg és fizikailag is határozottan érzem az energizáló hatást. Teljesen eltűnt a folyamatos „vonszolom magam” fáradtságérzet – éééés: pluszban még fogytam is! :)  Nekem nagyon bevált, jó szívvel ajánlom bárkinek! Ja, és el ne felejtsem kiemelni, hogy az íze isteni finom, akár az egész üveggel is le tudnám hajtani, pedig csak egy kupaknyi kell belőle minden nap.”

 Kattints ide a vásárláshoz és bővebb információkhoz>>>

Kedves Lilla! Még egyszer köszönjük a dicsérő szavakat, mindig szívesen látunk, reméljünk, minél hamarabb benézel hozzánk, és nem csak a 7. üveg Acay koncentrátum miatt! :)


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.