Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - A Refluxomra bevált a Papaya koncentrátum, mindenkinek ajánlom

Újabb siker, újabb elégedettség

A Fermentált papaya koncentrátum az egyik legkeresettebb termékünk közé tartozik, nem véletlenül! Afrodité története is ezt erősíti meg! Olvassátok el tapasztalatát, és máris látni fogjátok, hogy miért bérelte ki magának a koncentrátum az első helyet a sikerlistán!  

Vásárlói vélemény - A Refluxomra bevált a Papaya koncentrátum, mindenkinek ajánlom

„Tavaly a neten találtam rá a Fermentált papaya koncentrátumra, a kezdődő refluxomra kerestem ugyanis valamilyen természetes megoldást. Nagyon finom, elsőre ezt tűnt fel, aztán az is, hogy egy hónap után már sokkal jobban éreztem magam. Korábban kísérletezgettem más termékekkel, de azok egyáltalán nem hozták azt az eredményt, amit a papayánál tapasztaltam. Úgyhogy én mellette teszem le a voksom, most is éppen azért jöttem, hogy egy újabb adagot vigyek. A legjobb az egészben, hogy tudom, hogy valóban természetes. És használ!”

Nagyon köszönjük Afrodité a visszajelzést, jó egészséget kívánunk!

100% fermentált Papaya koncentrátum

A papaya probiotikus élesztőgombával, a Saccharomyces Boulardii-val történő erjesztése során új vegyületek jönnek. Az így kapott fermentum fenolsavakban, antioxidánsokban, gyulladáscsökkentő vegyületekben és emésztést támogató enzimekben gazdag.

A fermentálási folyamat végén a koncentrátumot antioxidánsban gazdag nonival is dúsítják

Tűzoltás az égő gyomornak!

A papaya fermentálásával nyert új, bioaktív vegyületek hozzájárulnak a gyomor-és bélrendszer egyensúlyához, és egy egészséges gyomorkörnyezet kialakulásához., Számíthatunk rá akkor is, ha a gyomorsav túltengése, de akkor is, ha a gyomorsav hiánya a probléma, és alapvető kiegészítőnek számít reflux esetén!

Mikor ajánlott a papaya koncentrátum fogyasztása?

  • ételintoleranciáknál
  • belek gyulladásos panaszainál
  • gyomorpanaszoknál
  • IBS, reflux, Crohn diagnózisnál
  • sok vagy kevés gyomorsav esetén
  • utazási betegségeknél 

Gondoltad volna? 

Tapasztalataink alapján, ha egy refluxos vendég hajlandó kiiktatni az étrendjéből a glutént, a tejet és a cukrot, akkor már a 3. hónaptól javulhatnak a tünetei. A másik ilyen tapasztalat, hogy a refluxos tünetek érzelmi hatásra felerősödnek, éppen ezért a lelki és szellemi egyensúly meghatározó a gyógyulás érdekében.

És persze célzott kiegészítőként, vessük be a Fermentált papayát is!

Vásárolj itt! >>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.