A papaya probiotikus élesztőgombával, a Saccharomyces Boulardii-val történő erjesztése során új vegyületek jönnek. Az így kapott fermentum fenolsavakban, antioxidánsokban, gyulladáscsökkentő vegyületekben és emésztést támogató enzimekben gazdag.
A fermentálási folyamat végén a koncentrátumot antioxidánsban gazdag nonival is dúsítják
Tűzoltás az égő gyomornak!
A papaya fermentálásával nyert új, bioaktív vegyületek hozzájárulnak a gyomor-és bélrendszer egyensúlyához, és egy egészséges gyomorkörnyezet kialakulásához., Számíthatunk rá akkor is, ha a gyomorsav túltengése, de akkor is, ha a gyomorsav hiánya a probléma, és alapvető kiegészítőnek számít reflux esetén!
Mikor ajánlott a papaya koncentrátum fogyasztása?
- ételintoleranciáknál
- belek gyulladásos panaszainál
- gyomorpanaszoknál
- IBS, reflux, Crohn diagnózisnál
- sok vagy kevés gyomorsav esetén
- utazási betegségeknél
Gondoltad volna?
Tapasztalataink alapján, ha egy refluxos vendég hajlandó kiiktatni az étrendjéből a glutént, a tejet és a cukrot, akkor már a 3. hónaptól javulhatnak a tünetei. A másik ilyen tapasztalat, hogy a refluxos tünetek érzelmi hatásra felerősödnek, éppen ezért a lelki és szellemi egyensúly meghatározó a gyógyulás érdekében.
És persze célzott kiegészítőként, vessük be a Fermentált papayát is!