Vásárlói vélemény - A Refluxomra bevált a Papaya koncentrátum, mindenkinek ajánlom

Újabb siker, újabb elégedettség

A fermentált papaya koncentrátum az egyik legkeresettebb termékünk közé tartozik, nem véletlenül! Afrodité története is ezt erősíti meg! Olvassátok el tapasztalatát, és máris látni fogjátok, hogy miért bérelte ki magának a koncentrátum az első helyet a sikerlistán!  

A refluxomra bevált a Papaya koncentrátum

„Tavaly a neten találtam rá a fermentált papayára, a kezdődő refluxomra kerestem ugyanis valamilyen természetes megoldást. Nagyon finom, elsőre ezt tűnt fel, aztán az is, hogy egy hónap után már sokkal jobban éreztem magam. Korábban kísérletezgettem más termékekkel, de azok egyáltalán nem hozták azt az eredményt, amit a papayánál tapasztaltam. Úgyhogy én mellette teszem le a voksom, most is éppen azért jöttem, hogy egy újabb adagot vigyek. A legjobb az egészben, hogy tudom, hogy valóban természetes. És használ!”

Nagyon köszönjük Afrodité a visszajelzést, jó egészséget kívánunk!

100% fermentált Papaya koncentrátum

A koncentrátum alapját a papaya enzimei; papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a hozzáadott Noni és főként az erjesztés során termelődő, Saccharomyces boulardii nevű hasznos probiotikumok képezik.

Tűzoltás az égő gyomornak!

A papaya koncentrátum élősködőellenes, nyugtató hatású az emésztőrendszerre: túl sok gyomorsav esetén, természetes savlekötőként szünteti meg a gyomorégést - a mesterséges antacidumok mellékhatásai nélkül. De gyomorsav hiányában is lehetővé teszi a tökéletes emésztést.

Mikor ajánlott a papaya koncentrátum fogyasztása?

  • ételintoleranciáknál
  • belek gyulladásos panaszainál
  • gyomorpanaszoknál
  • IBS, reflux, Crohn diagnózisnál
  • sok vagy kevés gyomorsav esetén
  • utazási betegségeknél 

Gondoltad volna? 

Tapasztalataink alapján, ha egy refluxos vendég hajlandó kiiktatni az étrendjéből a glutént, a tejet és a cukrot, akkor már a 3. hónaptól javulhatnak a tünetei. A másik ilyen tapasztalat, hogy a refluxos tünetek érzelmi hatásra felerősödnek, éppen ezért a lelki és szellemi egyensúly meghatározó a gyógyulás érdekében.

És persze célzott kiegészítőként, bevethetjük a papayát is!

Vásárolj itt! >>