VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNY: A Hepaplus articsóka kapszula

Újabb siker, újabb elégedettség!

Kedves vásárlónk, Elvira, egészen Tatáról érkezett hozzánk, hogy személyesen is megismerkedjen velünk, és beszerezze az újabb kúrához szükséges Hepaplus articsóka kivonatot. Ez a kapszula ugyanis hatásosan szüntette meg az állandó puffadást és gyomorégést, mely tünetek leggyakrabban a máj segélykiáltásai.

hepa-plus-kapszula-velemenyek-maj.jpg

 „Épp Pesten jártunk a férjemmel és úgy gondoltuk, hogy most már mindenképpen be kell jönnünk ide. Egy 3 hónapos Hepaplus kúrán vagyok túl, állandó hasfeszülés, puffadás, gyomorfájás és reflux miatt kezdtem el szedni a kapszulát. Két hét után azt vettem észre, hogy a tüneteim mintha sohasem lettek volna, úgy elmúltak, és a közérzetem is sokkal jobb lett. Korábban én is bevetettem a jól ismert almaecetes és citromos vizes praktikát, nos, a Hepaplus óta nincs rájuk szükségem. Most viszek egy újabb kúrát, és kiegészítem Cotifibrával is.”

Köszönjük Elvira a visszajelzést, és sok sikert kívánunk az újabb kúrádhoz!


Kipróbálnád Te is? Elmondjuk hogyan hat!

Hepaplus articsóka kivonat

Ez a kivonat a fő hatóanyagra a cinarinra standardizált, ami 17,5 mg cinarin tartalmat jelent kapszulánként! A terméket l-ornitinnel és B-vitamin komplexszel dúsítottuk a még magasabb fokú eredmény elérésének érdekében. Ez a hatóanyag kombináció gondkoskodik a máj, az epe és az emésztőrendszer helyes működéséről.

Ha tovább szeretnénk fokozni az articsóka hatását, válasszunk hozzá Szervesn máriatövis koncentrátumot és lecitin kivonatot!

*A kúraidő legyen 120 nap!

** Figyelem! Epeköves, vagy epekő képződésre hajlamos egyéneknek nem ajánlott!

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇