Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: A Diurerbe Forte® italkoncentrátum hatásos a változókori vízvisszatartás esetén is!

Anikónál a vízvisszatartási problémák a változókorral együtt jelentek meg. Panaszaira Diurerbe Forte® italkoncentrátumot vitt tőlünk, ami hamar hatásosnak bizonyult. Következik Anikó véleménye a Diurerbe Forte® italkoncentrátumról!

Vásárlói vélemény: A Diurerbe Forte® italkoncentrátum hatásos a változókori vízvisszatartás esetén is!

„Ahogy beléptem a változókorba, megjelentek a nyirokkeringési és vízvisszatartási problémák, sokat puffadtam, főleg a lábamon vettem észre, hogy nagyon vizesedik. Korábban próbáltam a Diurerbe kapszulát is, az sem volt rossz, de a Diurerbe italkoncentrátum sokkal hatásosabb, nagyszerűen bevált. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik a változókorban lépve hasonló problémákkal küzdenek.”

Köszönjük Anikó, hogy megosztottad velünk véleményedet a Diurerbe Forte italkoncentrátumról!

Hormonális változások a változókori vízvisszatartás hátterében

A változókorba lépve eltolódik a hormonális egyensúly, megváltozik az ösztrogén-progeszteron arány az ösztrogén javára. Ezek a változások puffadást, ödémára való hajlamot okozhatnak, amit csak súlyosbít az a tényező, hogy a változókorral a szervezet anyagcseréje egyébként is lassul.

A Diurerbe Forte® italkoncentrátum:

  • természetes vízhajtó, fokozza az anyagcserét
  • növényi összetevői (nyírfa levél, ezüstös hölgymál, aranyvessző) a népgyógyászatból jól ismertek
  • a vízhajtó kúra alatti szükséges ásványi anyagokat is tartalmazza

Mit tehetsz még?

Tegyél a kiindulási probléma ellen is! Amikor tudjuk azt, hogy a vízvisszatartás hátterében hormonális változások állnak, akkor sikereket tartósan csak úgy érhetünk el, ha visszaszerezzük az irányítást hormonjaink felett! 

A Női egyensúly komplex 8 természetes, szabadalommal védett összetevővel, köztük 2000 mg természetes forrásból származó mio-inozitollal járul hozzá a hormonális egyensúlyhoz. Számíthatunk rá, ha a változókor kellemetlen tüneteinek csökkentéséről, hormonális elhízásról, pajzsmirigy problémák vagy éppen inzulinrezisztenciáról van szó.

Ha szívesebben olvasnál még a témában nézd meg változókor témakörben írt blogbejegyzésünket is!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.