Vásárlói vélemény – Cotifibra bélradír!

A mellettem álló hölgy Lilian, aki 17 kilótól szabadult meg, 4 hónap alatt a Cotifibra bélradír segítségével!

„Azt hittem, hogy a kiálló gyomrom családi vonás, hiszen apukámnak is pont ilyen volt. Aztán olvastam, hogy a hasi és gyomortájéki körtérfogat csökkenthető ezzel a prebiotikus koncentrátummal, és elkezdtem minden reggel inni. Tény, hogy tavaly október óta diétázom is, de erre már volt példa… Ezért egyértelműen állíthatom, hogy ez a 17 kilós súlycsökkenés, nem sikerülhetett volna a Cotifibra bélradír nélkül!”

cotifibra-velemeny-belradir.jpg

És ez valóban így van, hiszen a kiálló pocak és hasfal hátterét valóban a helytelen étkezési szokások, a mozgás- és folyadékhiány adja, amit a stressz és az örökletes tényezők tovább befolyásolnak. Ugyanakkor minél később kezdjük el felszámolni/visszafordítani a folyamatot, annál több, az anyagcserével és egymással szorosan összekapcsolódó biokémiai rendellenesség nehezíti majd utunkat. Ilyenkor pedig azt tapasztaljuk, hogy már csak a torna, vagy a szénhidrátok visszafogása nagyon lassan, vagy alig mutatnak eredményeket.

Nehezítő tényezővé válik például a vércukorszint ingadozása, vagy az elsősorban rosthiányos táplálkozásból adódó májtelítettség, a vastagbél időközben növekvő salakanyag tartalma, az elégtelen tápanyag felszívódása, a belső gyulladások, illetve a bélflóra kóros elváltozása.

Már csak attól, hogy bélflóránk egyensúlya felborul, és az ott élő hasznos bélbaktériumok mennyisége csökken, nő a patogén baktériumok és gombák száma, ami számos probléma melegágya – az emésztési problémáktól kezdve, az anyagcsere lassulástól a krónikus gyulladásokon át, egészen az autoimmun betegségekig, melyek mind közreműködnek a hasi térfogat gyarapodásában!

A Cotifibra bélradír, olyan folyékony, prebiotikus rostanyag koncentrátum, ami béltisztító és bélflóra építő összetevőivel pontosan ezeket a súlygyarapodást előidéző okokat veszi célba!

 „A mostani diétámnak egyébként azért álltam neki, mert az idén ballag legkisebb gyermekem az általános iskolából, és ezen az eseményen a lehető legcsinosabban szerettem volna megjelenni. Ez motivált. Most, hogy idő előtt teljesült a terv, még büszkébb vagyok. És azt is szeretném elmondani, hogy határozottan javult az emésztésem, és jobb lett a közérzetem is! A Cotifibra tasakoknak ráadásul kellemes az íze, amit nagyon szeretek, és már hiányzik, hogy ihassam reggelenként. Mindenkinek ajánlom!”

Igyál Te is minden reggel éhgyomorra 7000 mg(!) prebiotikumot, kivi rostot, kivi pektint, és kivi enzimet tartalmazó béltisztító-bélflóra építő kiegészítőt, hogy csökkentsd a hasi és gyomortáji körtérfogatot, javítsd emésztésed, ami immunrendszered egészségéhez és közérzeted javulásához is hozzájárul.

Rendeléshez kattints ide!  - vagy tekerj lejjebb, a lap alján látható kosár gombhoz.
Ha tovább olvasnál arról, hogy mi áll a kiálló hasfal hátterében? – akkor kattints ide! 

Kedves Lilian, szívből örülünk csodás átalakulásodhoz és ahhoz is, hogy Te leszel a legcsinosabb anyuka, legkisebb lurkód ballagásán! ;-)