Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói siker: végre egy hatásos vízhajtó!

Ebben a nagy melegben egyre többen kerestek vízhajtót nálunk, mi pedig jó szívvel ajánljuk a Diurerbe® gyógynövényes vízhajtót. Nem ok nélkül tesszük! Hogy mennyire hatásos, azt most Szilvi visszajelzése is bizonyítja.  Olvass csak tovább!

Vásárlói siker: végre egy hatásos vízhajtó!

„A Diurerbe® a legjobb vízhajtó! Nem túlzok, ez az igazság! Jó párat kipróbáltam már, de valahogy egyik sem segített igazán! A Diurerbe® esetén már a második naptól éreztem a hatását. Végre visszakaptam a bokámat, ez igazán nagy dolog! :-) Nagyon szeretem, mert praktikus és egyszerű a használata. Köszönet érte!”

Mi köszönjük Szilvi a visszajelzésed, és veled örülünk a sikerednek!


DIURERBE® forte – Természetes, növényi vízhajtó tabletta

A DIURERBE® forte természetes vízhajtó tabletta a népgyógyászat hat legismertebb vízhajtó gyógynövényének kivonatát (aranyvessző, nyírfalevél, jávatea, ezüstös hölgymál, tarackbúza, mezei zsurló) egyesíti. Mellette pedig kloridokat, káliumot és magnéziumot is tartalmaz.

5 érv a Diurerbe® forte vízhajtó tabletta mellett

  • természetesen segít megszüntetni a folyadékvisszatartást
  • salaktalanít, serkenti az anyagcserét
  • védi a veséket, segíthet vesehomok esetén
  • magas húgysavszint esetén számíthatunk rá
  • jó társ a makacs cellulit elleni küzdelemben

Mikor tart vissza több vizet a szervezet?

A vízvisszatartás mögött meghúzódhatnak olyan életmódbeli sajátosságok, mint az ülő vagy állómunka, a kevés mozgás, a túl sok szénhidrátfogyasztás és a kevés folyadékbevitel.

Ugyanakkor máj, vese – és szívbetegségek kísérőjeként, vagy gyógyszerek mellékhatásaként is felborulhat a folyadékháztartás egyensúlya.

3 lépés a sikeres vízhajtó kúrához

1, Emeld meg a folyadékbevitelt!

Egy vízhajtó csak akkor tud működni, ha iszol mellette eleget. A mérték legyen 20 testsúlykilogrammonként 1 liter folyadék.

2, Tartsd be a kúraidőt!

Ami a Diurerbe® tabletta esetén minimum 20- maximum 80 nap, az egyensúlyvesztés mértékétől függően.

3, Végezz finomhangolást az életmódodon!

Úgy, hogy az az egészséges vízháztartást támogassa: mozogj rendszeresen, csökkentsd a finomított szénhidrát, ízfokozó, sóbevitelt.

Még maradt kérdésed a vízhajtással kapcsolatban? Szeretnéd tudni, hogy egyáltalán szükséged van-e rá?

Akkor vízvisszatartás-kisokosunk éppen Neked szól! Kattints érte!Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.