Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói siker: Pocak- és fülfájdalom ellen bélflóraregenerálás!

Imádnivaló kis páros érkezett hozzánk a boltba! Ákost Buksi is elkísérte a Ferzym® bélflóra ampulla beszerző körútra. Nem ez az első alkalom, hogy a kisfiú ezt a probiotikumot szedi, ami annyira bevált a családban, hogy most már Ákos testvérének is vinni kellett egy kúrányit. Olvasd el véleményüket!

Vásárlói siker: Pocak- és fülfájdalom ellen bélflóraregenerálás!

Ákosnak sokat fájt a pocakja, sőt a füle is. Számtalan módszert kipróbáltak már a szüleivel, de valahogy csak nem sikerült helyrehozni a dolgokat. Akkor döntöttek úgy, hogy megpróbálkoznak egy bélflóra építő kúrával, ami sikeresnek bizonyult: mint a mesében, huss, el is múlt a fájdalom! Ezt Buksi is igazolta heves fejbólogatással. (A bélflóra egészsége és az immunrendszer egészsége között szoros összefüggés van, erről lejjebb írunk bővebben – a szerk.) Most már Ákos tesója is szedi a Ferzym®-et, ezért most dupla kúrát vittek!

Kedves Ákos és Buksi, nagyon köszönjük a visszajelzést! Jó egészséget kívánunk Nektek és a tesónak is!

Ferzym® bélflóra ampulla 7 milliárd ÉLŐ probiotikummal!

Ez a bélflóra ampulla nemcsak 7 milliárd ÉLŐ probiotikumot (hasznos baktériumot), hanem 500 mg prebiotikus rostot is tartalmaz. A prebiotikumok kettős feladatot látnak el: segítik a probiotikumok eljutását a bélflóráig, és ott szétterülve „táplálékként” szolgálva kolonizálják (sokasítják) a probiotikumokat.

Gyerkőcöknek 2 éves kortól adható, gluténmentes és szabadalommal védett termék!

Így kapcsolódik össze a bélflóra egészsége az immunegészséggel!

Bélflóránk akkor van egyensúlyban, ha az ott élő probiotikumok (hasznos baktériumok) és patogének (kórokozók) aránya 80-20 %. Ez az arány azonban nagyon könnyen felborulhat a patogének javára. Ha elszaporodnak a gombák, baktériumok, sérül a szervezet saját védelmi rendszere, ugyanis a bélflóra egészsége adja az immunrendszer egészségének 70 %-át. Felhalmozódhatnak a salakanyagok, ami gyulladásokhoz, betegségek kialakulásához vezethet, csökken a teljesítőképesség, a koncentráció, stb.

A bélflóra egészsége hatással van a bél-agy és a bél-immunrendszer kapcsolatra, ami nemcsak az emésztést teszi kiegyensúlyozottá, de jobb immunitást és általánosan jó közérzetet eredményez.  

TUDTAD?

  • A bélflórában 400-500 különböző mikróbafaj él, melynek együttes súlya 1,5 kg-ot tesz ki.
  • A bélflóra olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat.

Ferzym® ampulla vagy Ferzym® kapszula? Melyiket válaszd?

A 2 termék között egy lényeges különbség van, és ez a prebiotikus rostanyag tartalom!

Ferzym® Fast ampulla: magasabb prebiotikus rostanyag tartalommal bír, azoknak ajánljuk elsősorban, akik panaszaikkal több mint 1 éve küzdenek, tüneteik súlyosabbak, vagy nem tudják lenyelni a kapszulát.

Ferzym® plus kapszula: alacsonyabb a prebiotikus rostanyag, de B-vitaminokkal dúsított!  Kevesebb papaya gyümölcsport és méhpempőt tartalmaz, mint a Ferzym® ampulla, ez például fruktóz érzékenység esetén nagyon fontos információ!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.