Vásárlói siker – A gyomorbarát rost megszünteti a puffadást!

Nagyon kíváncsiak voltunk, hogy fogjátok fogadni szabadalommal védett Vegán Gyomorbarát Rostunkat.  Szerencsére, nem kellett sokat várni a pozitív visszajelzésekig. Kata már első alkalommal is több csomagot vásárolt belőle (hogy gond nélkül végigcsinálhassa a kúrát), de máris visszatért a következő adagért. Olvassátok véleményét!

Vásárlói siker – A gyomorbarát rost megszünteti a puffadást!

„Csodás termék! Egyszerűen és könnyen segített a puffadásomon, végre, és már az első csomag után beállította a reggeli dolgokat. Nagyon meg vagyok elégedve vele, végleg elmúlt a puffadás, keverhetem bármibe, tényleg semmi íze nincs. Először 3 csomagot vásároltam, de hogy az első ennyire bejött, adtam egyet a fiamnak és a barátnőmnek is, úgyhogy most viszek megint magamnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Szabadalommal védett prebiotikus, gyomorbarát rost

A vegán gyomorbarát rost egy prebiotikus rost, melyet indiai guarbabból enzematikus úton, fermentációval állítanak elő.

Galaktomannán típusú rost, vagyis fogyasztása nem jár puffadással, gázosodással, kellemetlen emésztőrendszeri tünetekkel, és még IBS és SIBO esetén is fogyasztható! A Monash Egyetem LOW FODMAP tanúsítványával rendelkezik, a legérzékenyebb bélrendszer számára is jól tolerálható+

6 érv a vegán gyomorbarát rost mellett

  1. csökkenti az étvágyat
  2. csökkentheti a testsúlyt, különös tekintettel a hasi zsírszövetre
  3. hozzájárul a bélflóra egyensúlyhoz
  4. segíthet olyan emésztési panaszoknál, mint hasmenés, székrekedés
  5. hozzájárul a vércukorszint egyensúlyához, ajánlott cukorbetegség, IR esetén
  6. könnyen fogyasztható, jól oldódik, íztelen

Bélflóra egyensúly az általános egészségért

TUDTAD? A prebiotikumok kolonizálják a mikrobiom probiotikumait, ezzel helyreállítva a bélflóra egyensúlyát. A bélflóra egyensúly befolyásolja a  bél-agy és a bél-immunrendszer (kommunikálnak egymással!) kapcsolatot, aminek eredményeként javul az emésztést, növekszik az immunitás, és jobb lesz a közérzet is.

  • 100 %-ban természetes!
  • Gluténmentes!
  • 3 éves kortól fogyasztható!