Vásárlói vélemény: A gyomorbarát rost jó választás puffadás ellen!

Vásárlóink olyan kérdéssel érkeztek hozzánk, hogy mit tehetnek puffadás ellen. A Vegán Gyomorbarát rostot javasoltuk, indiai gurababból enzimatikus úton előállított prebiotikus rosttal. Nemsokára elégedetten tértek vissza hozzánk. Olvassátok véleményüket a vegán gyomorbarát rostról!

Kata véleménye a gyomorbarát rostról

Vásárlói vélemény - A gyomorbarát rost jó választás puffadás ellen!

Kata már első látogatásakor is három csomag gyomorbarát rostot vitt tőlünk (hogy gond nélkül végigcsinálhassa a kúrát), hamarosan azonban újabb adagért érkezett.
„Az első csomag annyira bejött, hogy adtam egyet a fiamnak és a barátnőmnek is, úgyhogy most újra viszek magamnak! Ezt a csodás terméket puffadás ellen alkalmaztam, egyszerűen és könnyen segített rajta, végre! Már az első csomag után beállította a reggeli dolgokat. Nagyon meg vagyok elégedve vele, már azt hittem lehetetlen a puffadás megszüntetése. Keverhetem bármibe, tényleg semmi íze nincs. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki biztos és természetes megoldást szeretne puffadás ellen.”  

Szonja véleménye a vegán gyomorbarát rostról

vegan-fermentalt-gyomorbarat-rost-velemeny-puffadas.jpg

Szonja a második csomag vegán gyomorbarát rostért jött hozzánk, amikor megosztotta velünk véleményét.
„1,5 -2 hét, napi 5 g gyomorbarát rost fogyasztással elég volt az esti puffadás megszüntetéséhez. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire gyors lesz az eredmény, nagyon boldog vagyok. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

Magdi véleménye a vegán gyomorbarát rostról

Magdi véleménye a gyomorbarát rostról

„Ismertem már a termékeiteket, a Micellás kurkumát már szedem a ti javaslatotokra, és nagyon meg vagyok vele elégedve, ezért is voltam nagyon bizakodó, amikor javasoltátok puffadásra a gyomorbarát rostot. Tényleg nagyon hatásos, teljesen megszüntette a kellemetlen, puffadásos panaszaiamat. A reggeli kávéba keverem, nekem így a legkényelmesebb.”  

Niki véleménye a vegán gyomorbarát rostról

Niki véleménye a vegán gyomorbarát rostról

„Gyakran puffadtam, és ennek megfelelően rossz volt a közérzetem is. Amikor bejöttem a boltba, ezekre a panaszokra a Vegán gyomorbarát rostot ajánlottátok. Hihetetlen, de már az első csomag közben megszűnt a puffadásom, sokkal jobban is éreztem magam a bőrömben. Mondtátok múltkor, hogy a bélflóra állapota a közérzetre, hangulatra is hatással van, most már valóban elhiszem, mert én is ezt tapasztaltam. Csinálom tovább a kúrát, most már a harmadik csomagot fogyasztom. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd.”

Nagyon köszönjük, hogy megosztottátok velünk véleményetek a vegán gyomorbarát rostról! Jó egészséget kívánunk nektek!

Szabadalommal védett prebiotikus, gyomorbarát rost puffadás ellen

A vegán gyomorbarát rost egy prebiotikus rost, melyet indiai guarbabból enzematikus úton, fermentációval állítanak elő.

Galaktomannán típusú rost, vagyis fogyasztása nem jár puffadással, gázosodással, kellemetlen emésztőrendszeri tünetekkel, és még IBS és SIBO esetén is fogyasztható! A Monash Egyetem LOW FODMAP tanúsítványával rendelkezik, a legérzékenyebb bélrendszer számára is jól tolerálható+

6 érv a vegán gyomorbarát rost mellett

  1. csökkenti az étvágyat
  2. csökkentheti a testsúlyt, különös tekintettel a hasi zsírszövetre
  3. hozzájárul a bélflóra egyensúlyhoz
  4. segíthet olyan emésztési panaszoknál, mint hasmenés, székrekedés
  5. hozzájárul a vércukorszint egyensúlyához, ajánlott cukorbetegség, IR esetén
  6. könnyen fogyasztható, jól oldódik, íztelen

Bélflóra egyensúly az általános egészségért

TUDTAD? A prebiotikumok kolonizálják a mikrobiom probiotikumait, ezzel helyreállítva a bélflóra egyensúlyát. A bélflóra egyensúly befolyásolja a  bél-agy és a bél-immunrendszer (kommunikálnak egymással!) kapcsolatot, aminek eredményeként javul az emésztést, növekszik az immunitás, és jobb lesz a közérzet is.

  • 100 %-ban természetes!
  • Gluténmentes!
  • 3 éves kortól fogyasztható!