Vásárlói vélemény: A gyomorbarát rost jó választás puffadás ellen!

Kata és Szonja is olyan kérdéssel érkezett hozzánk, hogy mit tehetnek puffadás ellen. Mindkettőjüknek a Vegán Gyomorbarát rostot javasoltuk, indiai gurababból enzimatikus úton előállított prebiotikus rosttal. Nemsokára elégedetten tértek vissza hozzánk. Olvassátok véleményüket a vegán gyomorbarát rostról!

Kata véleménye a gyomorbarát rostról

Vásárlói vélemény - A gyomorbarát rost jó választás puffadás ellen!

Kata már első látogatásakor is három csomag gyomorbarát rostot vitt tőlünk (hogy gond nélkül végigcsinálhassa a kúrát), hamarosan azonban újabb adagért érkezett.
„Az első csomag annyira bejött, hogy adtam egyet a fiamnak és a barátnőmnek is, úgyhogy most újra viszek magamnak! Ezt a csodás terméket puffadás ellen alkalmaztam, egyszerűen és könnyen segített rajta, végre! Már az első csomag után beállította a reggeli dolgokat. Nagyon meg vagyok elégedve vele, már azt hittem lehetetlen a puffadás megszüntetése. Keverhetem bármibe, tényleg semmi íze nincs. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki biztos és természetes megoldást szeretne puffadás ellen.”  

Szonja véleménye a gyomorbarát rostról

vegan-fermentalt-gyomorbarat-rost-velemeny-puffadas.jpg

Szonja a második csomag vegán gyomorbarát rostért jött hozzánk, amikor megosztotta velünk véleményét.
„1,5 -2 hét, napi 5 g gyomorbarát rost fogyasztással elég volt az esti puffadás megszüntetéséhez. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire gyors lesz az eredmény, nagyon boldog vagyok. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

Kata és Szonja nagyon köszönjük a visszajelzést, jó egészséget kívánunk mindkettőtöknek!

Szabadalommal védett prebiotikus, gyomorbarát rost puffadás ellen

A vegán gyomorbarát rost egy prebiotikus rost, melyet indiai guarbabból enzematikus úton, fermentációval állítanak elő.

Galaktomannán típusú rost, vagyis fogyasztása nem jár puffadással, gázosodással, kellemetlen emésztőrendszeri tünetekkel, és még IBS és SIBO esetén is fogyasztható! A Monash Egyetem LOW FODMAP tanúsítványával rendelkezik, a legérzékenyebb bélrendszer számára is jól tolerálható+

6 érv a vegán gyomorbarát rost mellett

  1. csökkenti az étvágyat
  2. csökkentheti a testsúlyt, különös tekintettel a hasi zsírszövetre
  3. hozzájárul a bélflóra egyensúlyhoz
  4. segíthet olyan emésztési panaszoknál, mint hasmenés, székrekedés
  5. hozzájárul a vércukorszint egyensúlyához, ajánlott cukorbetegség, IR esetén
  6. könnyen fogyasztható, jól oldódik, íztelen

Bélflóra egyensúly az általános egészségért

TUDTAD? A prebiotikumok kolonizálják a mikrobiom probiotikumait, ezzel helyreállítva a bélflóra egyensúlyát. A bélflóra egyensúly befolyásolja a  bél-agy és a bél-immunrendszer (kommunikálnak egymással!) kapcsolatot, aminek eredményeként javul az emésztést, növekszik az immunitás, és jobb lesz a közérzet is.

  • 100 %-ban természetes!
  • Gluténmentes!
  • 3 éves kortól fogyasztható!