Sikertörténet – Gyorsbarnító és Napozóvitamin

Újabb siker, újabb elégedettség!

Andrea a kirándulás szerelmese! Kedvenc hobbijának minden évszakban hódol, és mindig alaposan felkészül egy-egy túrára! Tudatosan visz magával SOLAR vitamint és egy gyorsbarnító spray-t, melyek bőrvédő, szemvédő és barnító összetevőkben gazdagok. Így nem csak élményekkel gazdagon, hanem egészséges, csokibarna bőrrel tér haza.

gyorsbarnito-napozo-velemeny.jpg

„A SOLAR vitamint már tavasz végén elkezdtem szedni, nyár eleje óta használom a gyorsbarnítót is. Imádom ezt a napozót, nem csupán azért, mert a nap allergiám sem jött ki, amióta használom, hanem mert gyorsan beszívódik, nem ragad, és megfelelő védelmet nyújt!

A kiszerelése is praktikus, könnyen elfér a hátizsákomban. Sok termékeket kipróbáltam már, de ez a kettő messze veri mindegyiket.”

Köszönjük Andrea a visszajelzést, és reméljük, hogy a SOLAR vitaminnal és a gyorsbarnítóval együtt, még sok csodás kalandban lesz részetek!

Egészséges és csokibarna bőr egyszerűen!

Két összetevőre lesz szükséged:

  • SOLAR barnító napozóvitamin 

    A barnító kapszula 13 féle célzott összetevővel gyorsítja fel a barnulást és gondoskodik a bőr és a szemek védelméről. Csökkenti a napallergiás tüneteket, napozás és szolárium nélkül is barnít. Tudj meg többet! >>>
  • Baktériumos, GYORSBARNÍTÓ NAPOZÓ SPRAY 

    Tirozinnal és hengeres szivacstök olajjal gyorsítja a barnulást. A bőrvédelemről, regenerálásról és mélyhidratálásról természetes ásványok, a havasi gyopár őssejtek, a prebiotikus rostok és probiotikumok, illetve a Bio Aloe vera együttesen gondoskodnak. >>>