Sikertörténet – Gyorsbarnító és Napozóvitamin

Újabb siker, újabb elégedettség!

Andrea a kirándulás szerelmese! Kedvenc hobbijának nyáron is hódol, és mindig alaposan felkészül egy-egy túrára! Éppen ezért viszi magával a VERRATIVA® gyorsbarnító spray-t, hiszen nagyszerű védelmet nyújt számára a káros UVA és UVB sugarak ellen. Így nem csak élményekkel gazdagon, hanem egészséges, csokibarna bőrrel tér haza.

gyorsbarnito-napozo-velemeny.jpg

 „ A beta Solar®-t már tavasz végén elkezdtem szedni, nyár eleje óta használom a gyorsbarnítót is. Imádom ezt a napozót , nem csupán azért, mert a nap allergiám sem jött ki, amióta használom, hanem mert gyorsan beszívódik , nem ragad, és megfelelő védelmet nyújt!

A kiszerelése is praktikus, könnyen elfér a hátizsákomban. Sok termékeket kipróbáltam már, de ez a kettő messze veri mindegyiket.”

Köszönjük Andrea a visszajelzést, és reméljük, hogy a gyorsbarnítóval együtt még sok csodás kalandban lesz részetek!

Egészséges és csokibarna bőr egyszerűen!

Két összetevőre lesz szükséged:

  • beta SOLAR ® napozóvitamin

    Összetevői felgyorsítják a barnulást (béta-karotin), gondoskodnak a bőr és a szem védelméről (EGCG antioxidáns), és segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát és feszességét (hialuronsav). A bőr védelmén kívül, védi a szemet is. Napallergiások is használhatják, napozás és szolárium nélkül is barnít. >>>
  • Baktériumos, GYORSBARNÍTÓ NAPOZÓ SPRAY

Ez a napozóspray tirozinnal és hengeres szivacstök olajjal készült, melyek felgyorsítják a barnulási folyamat intenzitását! A bőrvédelemről, regenerálásról és mélyhidratálásról pedig a természetes ásványok, a havasi gyopár őssejtek, a prebiotikus rostok és probiotikumok, illetve a Bio Aloe vera együttesen gondoskodnak. >>>

Ne felejtkezz elő bőröd hidratálásáról sem!

Ismerkedj meg a napozás utáni testápolóval is! >>>