Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: az Omega-3 TG egy megbízható koleszterincsökkentő!

Zsuzsa a magasabb koleszterinszintjére megbízható Omega3-at keresett, mi pedig az Omega-3 TG kapszulát ajánlottuk számára kiemelkedően magas, természetes triglicerid formájú, 3375 mg Omega-3 zsírsav tartalommal a napi adagban. Zsuzsa hamarosan elégedetten tért vissza, és megosztotta velünk véleményét az Omega-3 TG kapszuláról, mint koleszterincsökkentőről.

Vásárlói vélemény: az Omega-3 TG egy megbízható koleszterincsökkentő!

„A magasabb koleszterinszintre az orvosom gyógyszert írt fel, de nagyon nem jól éreztem magam tőle. Visszamentem, elmondtam a panaszomat, az orvosom pedig azt javasolta, hogy koleszterin csökkentőként Omega3-at kezdjek el szedni. Megbízható Omega3-at kerestem, akkor ajánlották a boltban az Omega-3 TG halolaj kapszulát. Napi 3 kapszulával, a 4. doboz után ellenőriztük újra a koleszterinszintet, ami 20 %-kal ment lejjebb.

Nagyon boldog vagyok ettől az eredménytől, főleg azért, hogy végül nem volt szükség gyógyszerre. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek magasabb a koleszterinszintje.”

Köszönjük Zsuzsa, hogy megosztottad velünk véleményed az Omega-3 TG kapszuláról!

A koleszterinszint csökkentés összetett feladat!

A magasabb koleszterinszint étrendi és életmódbeli változásokat követel tőlünk. Ügyelnünk kell az élelmi rostokban gazdag táplálkozásra, és arra, hogy kerüljük a cukros ételeket, italokat, és nem felejtkezhetünk el a rendszeres testmozgásról és a bőséges folyadékbevitelről sem!

Ha ezek megvannak, csak utána jöhetnek a koleszterincsökkentő tápanyagok!

Alapvető tápanyag magas koleszterinszint esetén: az Omega3 zsírsavak

Az egyik legjobb kiegészítő tápanyagforrás, melyre számíthatunk magasabb koleszterinszint esetén azok az Omega (EPA és DHA) zsírsavak! Az EPA és DHA zsírsavak  nemcsak a szív-és érrendszer védelmét támogatják, hanem hatékonyak akkor is, ha a vérzsír- és a koleszterinszint csökkentéséről van szó. 

Az étrend Omega zsírsavakkal történő kiegészítése csökkenti a szérum triglicerid szintet (ma már tudjuk, hogy a vér normál triglicerid-szintjének fenntartásához legalább 2000 mg EPA és DHA napi bevitele szükséges) és növeli a HDL-koleszterinszintet (jó koleszterin).

5 ok az Omega-3 TG vadvízi halolaj fogyasztása mellett

  • kiemelkedően magas, a napi adagban 3375mg Omega-3 zsírsav tartalommal bír
  • természetes triglicerid formájú, összesen 7-féle Omega zsírsav tartalommal
  • tartósítószer, színezék és aroma hozzáadása nélkül készül
  • vadon élő halakből nyert, tisztított halolaj koncentrátum 
  • higany, kadmium, ólom nehézfémekre ellenőrzött

Mit tehetsz még magasabb koleszterinszint esetén?

  • Támogasd meg a májad egészségét articsókával! Az articsóka növeli a koleszterin lebontását és akadályozza a felhalmozódását a májban, így pedig hozzájárul a koleszterinszint csökkentéséhez.  
  • Egészítsd ki a kúrát fermentált fekete fokhagymával! A fokhagymából fermentálással előállított fekete fokhagyma vegyületei támogatják a szív- és az érrendszer egészségét, és nemcsak a magas vérnyomást csökkentik, hanem a magas koleszterin- és triglicerid szintet is. 

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.