Vásárlói vélemény: a Mega Omega-3 egy megbízható koleszterincsökkentő!

Zsuzsa a magasabb koleszterinszintjére megbízható Omega3-at keresett, mi pedig a Mega Omega-3 kapszulát ajánlottuk számára kiemelkedően magas, 3300 mg EPA + DHA tartalommal a napi adagban. Zsuzsa hamarosan elégedetten tért vissza, és megosztotta velünk véleményét a Mega Omega-3 kapszuláról, mint koleszterincsökkentőről.

Vásárlói vélemény: a Mega Omega3 egy megbízható koleszterincsökkentő!

„A magasabb koleszterinszintre az orvosom gyógyszert írt fel, de nagyon nem jól éreztem magam tőle. Visszamentem, elmondtam a panaszomat, az orvosom pedig azt javasolta, hogy koleszterin csökkentőként Omega3-at kezdjek el szedni. Megbízható Omega3-at kerestem, akkor ajánlották a boltban a Mega Omega3 halolaj kapszulát. Napi 3 kapszulával, a 4. doboz után ellenőriztük újra a koleszterinszintet, ami 20 %-kal ment lejjebb.

Nagyon boldog vagyok ettől az eredménytől, főleg azért, hogy végül nem volt szükség gyógyszerre. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek magasabb a koleszterinszintje.”

Köszönjük Zsuzsa, hogy megosztottad velünk véleményed a Mega Omega-3 kapszuláról!

A koleszterinszint csökkentés összetett feladat!

A magasabb koleszterinszint étrendi és életmódbeli változásokat követel tőlünk. Ügyelnünk kell az élelmi rostokban gazdag táplálkozásra, és arra, hogy kerüljük a cukros ételeket, italokat, és nem felejtkezhetünk el a rendszeres testmozgásról és a bőséges folyadékbevitelről sem!

Ha ezek megvannak, csak utána jöhetnek a koleszterincsökkentő tápanyagok!

Alapvető tápanyag magas koleszterinszint esetén: az Omega3 zsírsavak

Az egyik legjobb kiegészítő tápanyagforrás, melyre számíthatunk magasabb koleszterinszint esetén azok az Omega (EPA és DHA) zsírsavak! Az EPA és DHA zsírsavak  nemcsak a szív-és érrendszer védelmét támogatják, hanem hatékonyak akkor is, ha a vérzsír- és a koleszterinszint csökkentéséről van szó. 

Az étrend Omega zsírsavakkal történő kiegészítése csökkenti a szérum triglicerid szintet (ma már tudjuk, hogy a vér normál triglicerid-szintjének fenntartásához legalább 2000 mg EPA és DHA napi bevitele szükséges) és növeli a HDL-koleszterinszintet (jó koleszterin).

5 ok a Mega Omega-3 vadvízi halolaj fogyasztása mellett

  • kiemelkedően magas, a napi adagban 3300 mg EPA és DHA tartalommal bír
  • tartósítószer, színezék és aroma hozzáadása nélkül készül
  • mélytengeri engraulis ringens halból nyert halolaj
  • higany, kadmium, ólom nehézfémekre ellenőrzött
  • Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek és az ISO 22000 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszernek megfelelő kiegészítő
  • Egészítsd ki a kúrát fermentált fekete fokhagymával! A fokhagymából fermentálással előállított fekete fokhagyma vegyületei támogatják a szív- és az érrendszer egészségét, és nemcsak a magas vérnyomást csökkentik, hanem a magas koleszterin- és triglicerid szintet is. 

Mit tehetsz még magasabb koleszterinszint esetén?

  • Támogasd meg a májad egészségét articsókával! Az articsóka növeli a koleszterin lebontását és akadályozza a felhalmozódását a májban, így pedig hozzájárul a koleszterinszint csökkentéséhez.