Lenimyr vélemény: Migrén ellen gyógynövény, ez a tuti recept!

Egy újabb elégedett Lenimyr véleményt osztunk meg Veletek. Evelin legutolsó látogatása alkalmával örömmel mesélte el nekünk, hogy megtalálta a migrén elleni tuti receptet. Két kiegészítőt kombinált egymással, igen jó eredménnyel. Figyeljétek csak!

Lenimyr vélemény: Migrén ellen gyógynövény, itt a tuti recept!

„Rettentő migrénjeim szoktak lenni, aki hasonló problémával küzd, tudja milyen ez. Már én is mindent kipróbáltam, de csak ideig-óráig segített. Magam sem akartam elhinni, amikor rátaláltam erre a kombinációra, de ez tényleg bevált!  Amikor úgy érzem, hogy kezdődik a migrén beveszek kettőt a Lenimyr gyógynövényes fájdalomcsillapítóból, és kettőt a Mega Omega halolaj kapszulából. Ez mindig működik, eddig még nem kellett csalódnom. Egyedül azt sajnálom, hogy nem hamarabb bukkantam rá erre a kombinációra, és nagyon örülök neki, hogy megoszthatom veletek Lenymir-es tapasztalataimat, hátha így másoknak is segíthetek.”

Lenimyr vélemény: Természetes gyógynövényes fájdalomcsillapító migrén ellen, ami működik! 

A Lenymir természetes gyógynövényes fájdalomcsillapító olyan hatóanyagokkal lép fel a migrén ellen, mint a mirhagyanta, a gyömbérgyökér és a vízmentes koffein. Az összetevők egymással szinergiában működve a zavar kiváltó okát is megszüntetik. Mindezt pedig anélkül teszik, hogy közben bántanák a gyomrot.

TUDTAD? A Lenymir nemcsak frontérzékenység,  fejfájás és migrén ellen vethető be, hanem olyan fájdalmak esetén is segíthet, mint a lázzal kapcsolatos fájdalmak, az ízületi fájdalom, az általános izomfájdalom, a lumbális isiász, a menstruációs fájdalmak vagy a másnaposság.

Migrén ellen gyógynövénnyel

Szeretnéd tudni hogyan működnek a Leniymr gyógynövényei? Olvass róluk bővebben frontérzékenységgel kapcsolatos blogbejegyzésünkben, már csak azért is, mert a frontérzékenység és a migrén igen gyakran összekapcsolódnak.

Még több Lenimyr véleményért olvass tovább a termékoldalon! 

Omega zsírsavakkal migrén ellen!

Ma már egyre több kutatás támasztja alá, hogy az Omega zsírsavakban gazdag étrenden élők esetében ritkábbak a migrének, és akkor is kevésbé fájdalmasak, mint kevesebb zsírsavat fogyasztó társaiknak.

A Mega Omega3 halolaj kapszula a fő zsírsavakat kiemelkedően magas arányban (3300 mg EPA + DHA tartalommal) tartalmazza.

Még több Mega Omega3 véleményért olvass tovább a termékoldalon is!