Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Natur Tanya® Hepa Detox vélemény: májtisztító kúrától csökken a haskörtérfogat

Kedves vásárlónk Andrea boldog, mert egyszerre csökkent hasi térfogata és puffadása, amikor nekivágott egy májtisztító kúrába a  Hepa Detox vegán májméregtelenítő koncentrátummal

Natur Tanya® Hepa Detox vélemény: Újra jó a régi nadrág!

A kedves, energikus és csupa mosoly Andrea rendkívül lelkesen számolt be tapasztalatáról, és osztja meg velünk véleményét a Natur Tanya® Hepa Detox koncentrátumról:

„Hogyne lennék ilyen jó kedvű, hiszen végre újra jó rám a régi nadrágom! A haskörtérfogat csökkenés, amit ígértetek, igaz, ezt mindenkinek tudnia kell! Végre megszűnt a régóta tartó puffadásom, jobb lett az emésztésem, és jól érzem magam a bőrömben is! Ráadásul, mindez csak az első üveg után történt, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tartogat még nekem a kúra. Ajánlom mindenkinek, ne féljetek tőle, imádni fogjátok, akárcsak én! ”

 Natur Tanya® Hepa Detox vélemény: májtisztító kúrától csökken a haskörtérfogat

Köszönjük Andrea a visszajelzést, nagyon jó látni az elégedett mosolyodat!

Te hogy bánsz a májaddal?

Belegondoltál már abba, hogy a modern, felgyorsult világunk életmódja mennyire nem májkímélő? A feldolgozott élelmiszerek, a finomított liszt-és cukor fogyasztása, a mozgásszegény életmód, az állandósult stressz, a gyógyszerek mind-mind májunkat károsítjuk.

Mivel a májban nincsenek idegek, ezért nem tud fájdalommal jelezni, ha baj van, csupán tüneteket produkál figyelmeztető jelekként. Az inzulinrezisztencia, a növekvő haskörtérfogat, az állandó puffadás, sőt a bőrpanaszok is azt jelzik, hogy eljött az ideje a májméregtelenítésnek!

Vegán májméregtelenítő koncentrátum 12-féle gyógynövénnyel és vitaminnal

Natur Tanya® Hepa Detox koncentrátum 12 féle célzott összetevőt koncentrál a máj egészségére. Köztük a népgyógyászat által régóta ismert májtámogató, májméregtelenítő gyógynövényeket, mint az articsóka, a máriatövis és a kurkuma.

Mellettük aminosavak, lipotróp vegyületek és B-vitamin komplex dolgozik a máj tehermentesítésén és a májsejtek regenerálásán. Az eredmény jobb emésztés, kevesebb puffadás, csökkenő súly és szebb bőr.

A Hepa Detox koncentrátum előnyei:

  • glutén-, laktóz – és cukormentes
  • laborban bevizsgált
  • nem tartalmaz mesterséges aromát és színezéket

Próbáld ki, utána pedig várjuk a te véleményedet is a Natur Tanya® Hepa Detox koncentrátumról!

TUDTAD? Ma a zsírmáj a nyugati-világ egyik legnagyobb egészségügyi probléma, és egyre fiatalabb korban, akár már gyerekeken is diagnosztizálják.

Nézd meg 5 lépéses zsírmáj elleni cselekvési tervünket!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.