Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Fitotree csepp Fabry-szindróma mellett is!

A Fitotree csepp felhasználásnak számtalan módja lehetséges, mind belsőleg- mind külsőleg. Olajai hozzájárulnak az immunrendszer egészségéhez, éppen ezért alkalmazta Elvira is, aki egy ritka betegséggel, a Fabry-szindrómával él. Olvassátok véleményét a Fitotree cseppről

Vásárlói vélemény: Fitotree csepp Fabry-szindróma mellett is!

Fabry-szindrómám van. Ezzel a betegséggel sajnos sok autoimmun betegség is társul, ezért nagyon fontos az, hogy az immunrendszerem működését valahogy kordában tartsam. Ehhez nekem a Fitotree cseppet javasolták, és valóban a legjobb választás! Nagyon szeretem, és nemcsak én, hanem az egész családom használja, mind külsőleg- mind belsőleg. Igazi kincs ez a csepp!

Köszönjük Elvira, hogy megosztottad véleményed a Fitotree cseppről.

Ismered a Fabry- szindrómát?

A Fabry- szindróma egy ritka, öröklődő, genetikai betegség, aminél egy fontos, zsírbontásban részt vevő enzim szintje alacsony, vagy teljesen hiányzik a szervezetből. A hiányos működés miatt az egész szervezet érintett lesz: a szív, a vese és az agy is károsodhat, és nagyobb eséllyel alakulnak ki autoimmun betegségek.

Figyelem! Nem minden autoimmun betegség egyforma. Ezért, mielőtt elkezdenél egy étrend-kiegészítőt alkalmazni, mindenképpen egyeztess kezelőorvosoddal!

Olvass bővebben a témában! »

Fitotree csepp: kis üvegcsében szupererő!

A Fitotree csepp egy fertőtlenítő olajkoncentrátum olyan , a népgyógyászat által is ismert olajokkal, mint a grapefruit, a teafa, a rozmaring, kakukkfű. Az egymással szinergiában működő olajok egymás hatását erősítve dolgoznak a kórokozók ellen, immunrendszerünk egészségéért.  

A kivonat standardizált, vagyis biztosak lehetünk abban, hogy minden egyes cseppel ugyanannyi hatóanyaghoz jutunk, és belsőleg-külsőleg egyarát alkalmazható!

4 tipp hogyan használd a Fitotree olajkoncentrátumot

  1. Vesd be vírusok, baktériumok, gombák és más paraziták ellen külsőleg és belsőleg is!
  2. Erősítsd vele immunrendszered nátha, influenza esetén!
  3. Puffadásra , emésztési panaszokra is tökéletes választás.
  4. Herpesz, övsömör, szemölcsök… a Fitotree velük szemben is kíméleten!

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.