Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Egy kutyus véleménye – az ízületvédő Zöldkagylóról

Spikey kutyust 11 éves korát követően egyre többször gyötörték ízületei fájdalmak. A gazdija Szidónia, egy kedves Vásárlónk, javaslatunkra zöldkagylót kezdet adagolni neki.

Spikey pedig nem csak tünetmentes lett, hanem azóta kizárólag jutalomfalatként fogadja el a porcolajozó és ízületvédő zöldkagyló koncentrátumot!

Zöldkagyló, ami embernek, házikedvencnek egyaránt hasznos!

Szidónia felelős gazdiként a következőket osztotta meg velünk:

„Spikey emberre is jellemző módon, főként időjárás változások alkalmával mozgott nehezen, és sajnos nyüszítve. Elvittem az állatorvosunkhoz, de ő csupán annyit mondott, mindez fajtával és korral együtt járó tényező, hozzá kell szoknunk a problémához. Ebbe azonban belenyugodni nem tudtam, látva szeretett kutyám egyre súlyosbodó tüneteit, és bementem kedvenc bioboltomba segítséget kérni. Ott ajánlották ezt a szerves zöldkagyló koncentrátumot.”

Ajánlatunkat Mi magunk is a vásárlói tapasztalatokra építve hoztuk meg. Számos pozitív visszajelzés érkezik ugyanis a Natur Tanya® cég által készített, szerves, Új-zélandi zöldkagyló kivonatról . A zöldkagylóban található GAG támogatja az új porc termelődését, egyúttal védi a meglévő porcállományt, segítséget nyújthat a porcok felépítésében, az ízületi nedv mennyiségének termelésében, a csontok stabilizálásában és a csontsűrűség növelésében is. Legyen szó emberről, vagy éppen kutyusokról.

tacsko-porckopas-zoldkagylo-kutya.jpeg

„Belekezdtünk a kúrába. Eleinte a kutya ennivalójába tettem, mert tartottam tőle, hogy nem fog ízleni neki, de nagyon okosan, mindig azt ette ki először a táljából. Azóta már kézből adom neki a napi 1 szem zöldkagyló kapszulát. Jóformán jutalomfalatként tekint rá! Nagyon szereti. És a lényeg: Spikey állapota kb. 2 hét múlva jelentősen javult, azóta láthatóan élettelibb és mozgékonyabb, korábbi ízületi fájdalmainak jele sincs. Megélt tapasztalataink alapján ezért Mindenkinek szívből ajánlom a terméket!”

Kedves Szidónia és Spikey! Köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezeket a fantasztikus híreket! További jó egészséget kívánunk Mindkettőtöknek!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.