Bioaktív, 100%-os tisztaságú Aloe vera ital, minőségi termelésből.

Szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta – logó a csomagoláson! Ez pedig nem kevesebb, mint 8000mg fő hatóanyagot, acemannán tartalmat jelent literenként. A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva, így őrizi az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit. A belsőleg fogyasztható koncentrátum műtrágyát nem használó termelőtől származik és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljét foglalja magába, víz, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül. A termék vörösáfonyával és erdei gyümölccsel dúsított. 

aloe-vera-ital-8000mg-acemannan.jpg

Az Aloe vera fő hatóanya egy, a természetben előforduló poliszacharid, az acemannan. Honnan tudhatod, hogy az Aloe verának címkézett termék megfelelő mennyiségben tartalmazza a fő hatóanyagot? Keresd az IASC logót a csomagoláson! Az IASC* (International Aloe Science Council), azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács az Aloe minőségét és tisztaságát óvó autonóm tudományos szervezet, aki garantálja, hogy a logóival ellátott Aloe vera termékek, acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat tartalmaznak, megfelelő mennyiségben.

aloe-ital-afonya.jpg

A Specchiasol® ezen túl garantálja, hogy

Aloe Vera termékei műtrágyát nem használó Aloe termelőtől származnak és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljéből készülnek. Oldószeres kivonás nélkül lettek előállítva, így őrizik az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit.
Keresd a valódi hatóanyag tartalommal rendelkező Aloe kivonatokat! Keresd a logót a csomagoláson!

aloe-italok-anatur-hitelesito-logo.jpg

Aloe Vera: Természetes, Széleskörű Hatás

A növény gyógyhatásai évszázadok óta ismertek. Eleinte égési sérülések, bőrproblémák, sebek, horzsolások kezelésére használták. Tulajdonságaik elősegítik a bőr hidratáltságát és megvédik azt a külső hatásoktól (lásd lentebb kapcsolódó termékek- gélek, testápoló).
" Megalvasztja a vért, a horzsolt és nyílt sebek forradását gyorsítja, kelést és aranyeret is gyógyít." (Dioszkoridész -De Materia Medica)

Az Aloe A,C,E,D és a B csoportba tartozó vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz. Az ásványianyag-tartalom különösen fontos az Aloe mindegyik változatában: Vas, Króm, Kalcium, Magnézium, Mangán, Foszfor, Kálium, Réz, Nátrium, Cink, és Bór. Az aminosavak a fehérje építőkövei és 22 esszenciális fajtájuk van. Az Aloe mintegy 20 aminosavat biztosít, amiből 7 esszenciális: fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin és valin.

aloe-italok-anatur.jpg

Az Aloe verában található poliszacharidok között az acemannan tartalom a meghatározó. Az acemannán immun-serkentő tulajdonságánál fogva erősítheti a szervezet védekezőképességét. Az i.sz.-i I. századtól kezdődően egyéb hatásainak köszönhetően vált közkedvelté.  
Nyúlós állaga ideálissá teszi a gyomor- és bélnyálkahártya megvédésére. Az Aloéban található antrakinon származékok kettős hatást fejtenek ki a bél nyálkahártyájára: fokozzák a gyomor-és bélmozgást, ami cserébe elősegíti a bélürítést, elősegíti az emésztést. Továbbá élvezhetjük salaktalanító, enyhe vízhajtó és emésztést elősegítő hatását.

A modern kutatások kimutatták, hogy az Aloéban található fahéjsav erős antibiotikus, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonsággal bír. Az eredmények alapján hatékonynak bizonyult  olyan baktériumok ellen, mint a szalmonella, streptococcus és staphylococcus. Kimutatták a baktériumokra, például a gyomorfekélyt okozó heliobacter pylori-ragyakorolt gátló hatását is.

Összetevők:
Aloe Vera (100%-os tiszta nedv), fruktóz, vörösáfonya és erdei gyümölcs lé 0,5%, aszkorbinsav, citromsav, vörösáfonya és erdei gyümölcs ízesítés 0,1%, kálium-szorbát, nátrium-benzoát.

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 100 ml-ben 25 ml-ben
Energia 97,6 kj/22,6 kcal  24,4 kj/5,7 kcal
Fehérje nem tartalmaz nem tartalmaz
Szénhidrátok 5,8 g 1,5 g
Zsírok nem tartalmaz nem tartalmaz


Gyártói Megjegyzés:
Mivel a Specchiasol Aloe Verája természetes termék, az íz, szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. A termék állagának megóvása érdekében a Specchiasol a nem áttetsző PET-palackok használata mellett döntött.
Felhasználási javaslat:
az ajánlott mennyiség 25 ml ital 2 alkalommal naponta, magában  illetve vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztva. Használat előtt jól rázza fel!
Kibontás után tartsa hűtőben és két hónapon belül fogyassza el.
Minimumkúra-maximumkúra:
Minimum 40 napon át, a kúraidő probléma fokának függvényében 120 napig is kitolható.
Kiszerelés:
1000 ml
Terhesség és szoptatás alatt is fogyasztható. Gyermekeknek már 3 éves kortól adható.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.